Survivor'a 5 gün dayanan Berdan'ın yeri doldu! Acun öyle birini getiriyor ki... "Eski şampiyon"

Survivor'a 5 gün dayanan Berdan'ın yeri doldu! Acun öyle birini getiriyor ki... "Eski şampiyon"

Survivor'a katılan ve sağlık sorunları nedeniyle sadece 5 gün adada kalan Berdan Mardini ayrılma kararı almıştı. İddialı olarak gittiği adadan şaşırtan kararla dönene Mardini'nin yerine gelecek isim "Yok artık" dedirtti. Bakın Berdan Mardini'nin yerine kim geliyor?

Survivor 2023 yarışmasından gelen peş peşe ayrılıklar izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Adaya ilk veda eden isim Ümit Erdim olurken, Erdim'den sonra ise Seçkin Piriler ve Merdan Mardini özel nedenlerden dolayı ayrılık kararı almıştı. Mardini'nin yerine eski eski şampiyonun geleceği iddia edildi. Bakın kim?

ada.jpg

SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMINDA AYRILIKLAR

Herkesin merakla beklediği Survivor 2023 15 Ocak tarihinde başladı. Berdan Mardini, Yusuf Güney, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler gibi çok sayıda ünlünün olduğu yarışmada ilk haftalarda ayrılık kararlarıyla gündemden düşmedi.

berdan.jpg

ADAYA 2 İSİM DAHA VEDA ETTİ

Ümit Erdim'in eleme sonucu adadan ayrılmasından sonra Seçkin Piriler ve Berdan Mardini de özel sebeplerden dolay ayrılma kararı aldı.

secksn.jpg

Mardini, sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi, Seçkin Piriler ise adaptasyon sorunundan dolayı adadan ayrılmak istedi.

ESKİ ŞAMPİYON MU ADAYA GELİYOR?

Berdan Mardini'nin yerine ise iddialara göre Survivor'ın eski şampiyonu Turabi'nin geleceği iddia edildi.

turabi.png

Turabi'nin paylaşımı bu iddiaları güçlendirdi. Turabi sosyal medya hesabından," "İyileşir iyileşmez hemen adaya yedeklerden dahil oluyorum." notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN