Survivor'da beklenmeyen veda! O isim ağlayarak meşalesini söndürdü: Kimse gitmesini beklemiyordu!

Survivor'da beklenmeyen veda! O isim ağlayarak meşalesini söndürdü: Kimse gitmesini beklemiyordu!

Survivor yarışmasında heyecan tüm hızıyla devam ediyor.Deprem felaketi nedeniyle bir süre ara verilen yayınlar kaldığı yerden devam ediyor.28 Şubat 2023 Salı akşamı ekrana gelen ödül oyununun kazananı belli olurken elenen yarışmacı hakkında da araştırmalar hız kazandı. İşte Survivor 2023 sezonuna veda eden isim…

Ekranların sevilen yarışması Survivor 2023 sezonuna kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye'yi derinden etkileyen deprem felaketinin ardından bir süre ara verilen yayınlarda ekrana gelmeye başladı. 28 Şubat Salı akşamı ödül oyunu ekranlara gelirken eleme potasında yer alan isim de merak konusu oldu. Eleme potasında Aziz, Asena, Çağla, Fatih ve Elanur yer alırken adaya veda eden yarışmacı hakkında araştırmalar hız kazandı. İşte Survivor 2023 sezonuna veda eden isim…


ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

28 Şubat 2023 Salı akşamı TV8 ekranlarında yer alan Survivor yarışması izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. İki takım arasında kıyasıya geçen rekabet sonucunda sosisli sandviç ödülünü kazanan takım belli oldu. Kadınlar yarışmasının kazanan takımı ünlüler olurken erkekler oyununun kazananı ise gönüllüler oldu. Kazanan takımı belirlemek için en iyiler yarışması ile 3. tur oynanırken 3-1 kazanan gönüllüler ödülün de sahibi oldu.

survivor-2023-28-subat.jpg

ELENEN YARIŞMACI BELLİ OLDU


Yeni haftada yeni bölümleri ile ekrana gelen Survivor yarışmasında ünlüler takımından Çağla, gönüllüler takımından ise Aziz, Fatih, Elanur ve Asena eleme potasında yer alan isimler oldu.

Ödül oyununun ardından ada konseyinde bir araya gelirken elenen yarışmacı da belli oldu. Survivor macerası sona eren isim Çağla olurken yaptığı konuşma ile herkesi duygulandırdı. Çağla, ''Gerçekten ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum. Üzgünüm, bu şekilde olduğu için. Yani benim için her şey yeni başlamıştı.” sözlerini dile getirdi.

survivor-caglaa.jpg

Hafta başında yeni bir hafta olduğunu düşünerek yola çıktığını dile getiren Çağla, eğlenmesinin ardından vardır bunda da bir hayır şeklinde konuştu. Çok ciddi bir şey atlattığını ifade eden yarışmacı, “Demek ki benim Türkiye gitmem, ailemin yanında olmam gerekiyormuş. Kimseye kırgın dargın değilim. Canları sağolsun. Benim hikayemin burada değil Türkiye'de devam etmesi gerekiyor.'' ifadelerini dile getirdi.

survivor-cagla.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN