Survivor'dan kaçan kaçana! 2 isim daha dayanamadı! Takımda 6 kişi kaldı "Acun'u pişman ettiler"

Survivor'dan kaçan kaçana! 2 isim daha dayanamadı! Takımda 6 kişi kaldı "Acun'u pişman ettiler"

Survivor'un yeni sezonu aksiliklerle başladı. Geçen hafta adaya veda eden Ümit Erdim'den sonra 2 ünlü isim de zor şartlara dayanamayarak yarışmadan çekilme kararı aldı. O isimleri duyan "Yarışmada kimse kalmadı" yorumları yaptı. Bakın Survivor'da hangi 2 isim ayrıldı?

15 Ocak'ta başlayan Survivor 2023, başlar başlamaz sosyal medya gündeminden düşmedi. Ünlüler adasından ünlü yarışmacılar tek tek ayrılma kararı aldı. Adaya veda eden ilk isim oyuncu Ümit Erdim olurken, diğer 2 isim ise kendi isteğiyle ayrıldı.

survivor.jpg

SURVİVOR'DA ÜNLÜLER TAKIMINDA DEPREM

Berdan Mardini, Erdem Ümit, Zeynep Alkan, Yusuf Güney, Seçkin Piriler gibi ünlülerin yer aldığı 2023 Survivor'da üst üste ayrılık haberleri gelmeye başladı. Ünlüler takımında yaşanan son ayrılıklar seyirciyi de şaşkına uğrattı.

umit.jpg

O İKİ İSİMDE ADADAN AYRILDI! DAYANAMADILAR

Ümit Erdim'in adaya veda etmesinden sonra Seçkin Piriler ve Berdan Mardini'den de kötü haber geldi.

erdem.jpg

Adaya iddialı bir şekilde giden Mardini sağlık sorunları nedeniyle adaya veda etti. Seçkin Piriler ise ortama adapte olmadığı için ayrılık kararı aldı.

berdan.jpg

TAKIM SAYISI 6'YA DÜŞTÜ

2 ünlü isimin ayrılığı adada şok etkisi yaratırken, takımın sayısı da 6'ya düştü.

seckin.jpg

İzleyiciler ise "Takımda yarışmacı kalmadı" "Acun bu sefer başaramadı" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN