Tarihin tozlu sayfaları aralandı! Beyaz saçların çözümü İbni-i Sina’nın defterinden çıktı! Yıllardır uygulanıyormuş…

Tarihin tozlu sayfaları aralandı! Beyaz saçların çözümü İbni-i Sina’nın defterinden çıktı! Yıllardır uygulanıyormuş…

Birçok kişinin korkulu rüyası beyaz saç problemine çözüm İbni-i Sina'dan geldi. Yıllar önce uygulanan bu tarif saçlardaki bütün beyazları sihir gibi yok ediyor. Beyazlarım çıkacak korkusu yaşayanlar soluğu aktarda alıyor. Tek bir ürün ile bütün beyaz problemleri ortadan kalkacak. İşte beyaz saç problemini ortadan kaldıran o tarif…

Hem erken yaşta hem de ileri yaşlarda çıkan beyaz saçlar birçok kişinin de korkulu rüyasıdır. Saçlardaki beyazları kapatmak için kimyasallara başvuran birçok kişi artık bu yöntemi uygulayacak. Uzmanlar düzenli olarak saça yağ sürmenin faydalı olduğunu belirtirken saçtaki yeterli nem dengesinin sağlanması gerektiği vurgulanıyor. Saça düzenli bir şekilde yağ uygulaması yapmak erken beyazlamayı, saç dökülmesini ve saç incelemesini engelleyen önemli bir etken olarak belirtiliyor. Düzenli olarak bakım yaparak saçınızı çevresel hasarlardan da koruyabilirsiniz. Binlerce yıl öncesinde geliştirdiği reçete ile saçtaki beyaz problemine ortadan kaldıran İbni Sina tüm beyazlar için o ürünü işaret ediyor. Tek bir ürün ile boya kullanmadan bütün beyazlarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu ürün hem beyazları yok ediyor hem de tüm saçınıza bakım yapıyor. İşte beyaz saç problemini ortadan kaldıran o tarif…

ÇÖREK OTU YAĞI

Tarihin tozlu sayfaları aralanırken İbni Sina'nın asırlık tarifi de herkesin yüzünü güldürdü. Beyaz saçlarla savaşan birçok kişi artık kimyasal kullanmak yerine bu ürünü kullanıyor. Birçok faydası bulunan çörek otu yağı Saçlardaki beyazları ortadan kaldırmak için de oldukça etkin bir ürün olarak görülmektedir. Saçları boyatmaya gerek kalmadı bütün beyazlarınız sihir gibi silinecek. Saç tellerinin eski rengine kavuşmasını sağlayan çörek otu yağı beyazlar üzerinde etkin bir maddeye sahiptir.

beyaz-sac.jpg

Soğuk pres yöntemi ile sıkılan çörek otu yağını sulandırarak içebileceğiniz gibi saç diplerine de uygulayabilirsiniz. Hem diplerine hem de uçlarına masaj yaparak uygulayacağınız çörek otu yağı ile beyaz sorunumuzda ortadan kalkacak.

corekotu-yagi.jpg​​​​​​​

Hem çevresel faktörler hem de kullanılan ısı ürünleri ile kırılan saçlarda çörek otu yağı ile yeniden onarılıyor. Saçın kaybettiği nemi geri kazandıran çörek otu yağını şampuanınızın içerisine ekleyerek de kullanabilirsiniz. Saç kaşıntısı bulunan birçok kişi de çörek otu yağı kullanarak hem kepeklenme hem de kaşıntı problemini ortadan kaldırabilir. Bunun yanı sıra sağlıklı ve bakımlı bir saç görüntüsüne kavuşmak için de çörek otu yağının faydalarından yararlanabilirsiniz.

NOT: Çörek otu yağı faydalı bir ürün olarak görülürken alerjik reaksiyonu bulunan kişilerin doktoruna danışmadan bu ürünü kullanmaması tavsiye ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN