TCKN son hanesi 4,6,8 olanlara devletten 90 bin TL ödeme yapılıyor! Paraya sıkışanın derdine derman olacak: Başvurular açıldı!

TCKN son hanesi 4,6,8 olanlara devletten 90 bin TL ödeme yapılıyor! Paraya sıkışanın derdine derman olacak: Başvurular açıldı!

Yapı Kredi bankasından müjdeli haber geldi. Acil nakite ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelecek bu kampanya başvuruları başladı. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere 90 bin TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Düşük faizli olarak verilecek ihtiyaç kredisi için detaylar haberimizde yer almaktadır

Nakit derdi olan vatandaşlara sevindirici haber geldi. Yapı Kredi bankası yüzleri güldürürken ödeme kolaylığı ile kredi çekme imkanı sundu. Uygun faizlerle verilen 90 bin TL kredi için vatandaşlar başvuru şartlarını ve nereye nasıl başvuru yapacaklarını araştırmaya başladı. Yapı Kredi 90 bin TL kredi ödemesi için detaylar...

YAPI KREDİ İHTİYAÇ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Kişinin kimlik numarasına göre yapılacak olan başvurularda 24 ay vadeli ihtiyaç kredisinden yararlanılabilir. Cep telefonları üzerinden SMS ile kredi başvurusu ise yapılabilir. Telefonun kısa mesaj yerine TC kimlik numarası aylık gelir ve doğum tarihi yazılarak 4411 mesaj gönderilir. Aynı şekilde kredi başvurunuzun onaylanıp onaylanmadığına dair bilgilendirme ise mesaj yöntemiyle yapılır.

Yapı Kredi Bankasının şubelerine giderek başvuru yapmak için gelir belgeniz ve kimlik kartınızın yanında olması gerekir.

yapı kredi ihtiyaç kredisi

MOBİL ÜZERİNDEN KREDİ BAŞVURUSU

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi için mobil üzerinden başvuru yapmak oldukça kolay. Banka bu krediler için uygun faiz oranları ile birlikte sizlere Kredi ödemeleri planını sunarken ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere belirli şartlar dahilinde Kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde hesaplarına yatırılmaktadır. Mobil uygulaması üzerinden yapılan başvurularda kredi ödemesi alacak olan vatandaşlara sonuç dakikalar içerisinde verilir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN