Ünlü oyuncu İsrail'deki roketli saldırıya yakalandı! Korku dolu anlar saniye saniye kaydedildi!

Ünlü oyuncu İsrail'deki roketli saldırıya yakalandı! Korku dolu anlar saniye saniye kaydedildi!

Dijital platform Netflix'te yayınlanan Fauda dizisinin başrolü Lior Raz, İsrail'de gerçekleştirilen roket saldırısına yakalandı. Yardım için bölgeye giden oyuncu, saldırı anında bir duvarın köşesine saklanarak o anları kayda aldı.

Netflix'in ses getiren dizisi Fauda'da oynayan Lior Raz, İsrail'in Sderot kentine giderek bölge halkına gönüllü olarak yardım etmek istedi. Hamas'ın yaptığı roket saldırılı operasyonun tam ortasında kaldı.

fauda.jpg

"Asıl Mesele Hiç Korkmamak"

Lior Raz, yardım için orada bulunduğu sırada saldırı gerçekleşti. Gökyüzünde roketler patlarken bir duvarın arkasına sığınan dünyaca ünlü oyuncu, o anları kayda aldı.

saldiri.jpg

Instagram hesabından saldırı anlarını yayınlayan Raz paylaşımına ,"Yardım etmek için yüzlerce gönüllü farklı görevler verildi. Bombardıman altında bulunan bulvardan iki aileyi kurtarmak için gönderildik. Asıl mesele hiç korkmamak" notunu düştü.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN