WhatsApp’a gelen en güzellik özellik! Bir yandan konuşup bir yandan müzik dinleyebilirsiniz: O özellik test edilmeye başlandı

WhatsApp’a gelen en güzellik özellik! Bir yandan konuşup bir yandan müzik dinleyebilirsiniz: O özellik test edilmeye başlandı

Dünya üzerinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’a yeni bir özellik daha geliyor. Bu özellik sayesinde artık bir yandan konuşarak bir yandan müzik dinleyebileceksiniz. İşte konuya ilişkin detaylar…

Milyarlarca kişi tarafından kullanılan ve en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yeni özellikleriyle bu gündeme gelmeye devam ediyor. Sık sık güncellemeler yaparak yeni özellikleri kullanıcı deneyimine sunan uygulama şimdi de yepyeni bir deneyimle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Söz konusu bu yeni özellik ile artık görüntülü görüşme esnasında müzik dinleyen bileceksiniz.

HEM KONUŞUP HEM MÜZİK DİNLEYEBİLECEKSİNİZ

ShiftDelete’de yer alan habere göre, WhatsApp son zamanlarda yeni birçok özelliğe kullanıcılara sunmaya başladı. Bu özellikler arasında kullanıcıların oldukça işine yarayacak önemli bir özellik yer aldı.

yeni-proje-5.jpg

Bu senenin başında uygulama, kullanıcılara ekranlarını görüntülü görüşme sayesinde başkalarıyla paylaşma imkanı sunmuştu. Daha sonra yeni detaylar ortaya çıkarken bunlardan biri de telefonda oynatılan sesin görüntülü görüşmede yer alan kişilerle paylaşılabileceği yönünde oldu.

BETA KULLANICILARI DENEYİMLİYOR

Bu o şu an için Android’deki akşam bazı beta kullanıcılarına açılan bu özellik sayesinde cihazınızdaki bütün ses dosyalarını görüntülü görüşme yaptığınız kişiyle paylaşabileceksiniz. Latin Netflix gibi ücretli ve kopya korunması olan uygulamalarda bu ses paylaşımı söz konusu olmayacak.

yeni-proje-6.jpg

Tüm bunların yanı sıra oyunlardan gelen sesleri görüntülü konuşma esnasında devre dışı bırakabileceksiniz. Söz konusu bu özellik WhatsApp betanın 2.23.26.18 sürümünde yer alıyor. Birçok kullanıcı söz konusu bu özelliğin ne zaman herkes tarafından kullanılacağını merak ederken henüz konuya ilişkin net bir açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN