İbrahim Kalın'dan katledilen Ceren Damar için taziye mesajı

İbrahim Kalın'dan katledilen Ceren Damar için taziye mesajı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün öğrencisi tarafından katledilen Çankaya Üniversitesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ın, komşusunun kızı olduğunu belirterek Twitter hesabından taziye mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün öğrencisi tarafından öldürülen Çankaya Üniversitesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ın, komşusunun kızı olduğunu belirtti.

Kalın, Twitter hesabından, yaşamını yitiren Araştırma Görevlisi Damar için başsağlığı mesajı yayımladı. Paylaşımında Damar'ın fotoğrafına da yer veren Kalın, şunları kaydetti:

"Komşumuzun kızı ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar, dün menfur bir saldırıda hayatını kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Olay bütün yönleriyle araştırılıyor."

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN