Muhtar köyde dehşet saçtı: 1 ölü, 3 yaralı

Muhtar köyde dehşet saçtı: 1 ölü, 3 yaralı

Erzurum'un Pasinler ilçesinde muhtar olan Ünal Doğru, babasını dövdüklerini için dehşet saçtı. Muhtar Doğru, aynı aileden 1 kişiyi vurarak öldürdü, 1'i ağır, 3 kişiyi de yaraladı.

Muhtar Mehmet Doğru ile bahçe komşuları Metin ve Mürsel Düzgün arasında, sınır duvarını söktükleri gerekçesiyle tartışma çıktı. Metin ve Mürsel Düzgün, duvarın kaldırılmasına itiraz eden Mehmet Doğru'yu darp etti. Mehmet Doğru ve mahalle muhtarı oğlu Ünal Doğru, jandarma karakoluna giderek şikayetçi oldu.

İddiaya göre bunu öğrenen İrfan, Hasan, Mürsel ve Metin Düzgün, ellerinde sopalarla Ünal Doğru'nun evinin önüne gitti, küfür ve hakaret etti. Grup, dışarı çıkan Ünal Doğru ve oğlu Mert'e saldırdı.

1 ÖLÜ, 3 YARALI

Bu sırada Muhtar Ünal Doğru, üzerinde taşıdığı ruhsatlı tabancasıyla gruba doğru ateş açtı. Silahtan çıkan mermilerin isabet ettiği İrfan Düzgün öldü, Mürsel, Hasan ve Metin Düzgün ise yaralandı.

Ünal Doğru, jandarmayı arayarak ihbarda bulundu. Doğru, gelen ekiplere teslim olurken, yaralılar ise ambulanslarla Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı.

Gözaltına alınan Ünal Doğru ve babası Mehmet Doğru jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

ERZURUM/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN