Reçelinize bir gram bundan atın mucizeye anında tanık olun! Dünyaca ünlü profesör en büyük sırrını açıkladı

Reçelinize bir gram bundan atın mucizeye anında tanık olun! Dünyaca ünlü profesör en büyük sırrını açıkladı

Dünyaca ünlü profesör en büyük sırrını açıkladı! Her evde bulunan o baharatı kahvaltınıza ekleyince olacaklara inanamayacaksınız! Reçelinize bir gram bundan atın mucizeye anında tanık olun...

Zayıf hafızanızdan şikayetçiyseniz bunu sadece kahvaltınıza ekleyeceğiniz bir gramlık baharatla çözebilirsiniz. Konu ile ilgili yapılan son araştırmayı dünyaca ünlü Prof. Dr. Mark Wahlqvist paylaştı.

SADECE BİR GRAM YETİYOR

Curcumin Zerdeçal - Takviyem

Avustralyalı Prof. Dr. Mark Wahlqvist, zerdeçalın, kısa süreli belleği ve zihni 6 saat boyunca güçlendirebileceğini açıkladı. Yapılan son araştırmalar, bu doğal baharatın içerdiği özel bileşenlerin beyin sağlığına olumlu etkiler sağlayabileceğini ortaya koydu.

Prof. Dr. Wahlqvist, zerdeçalın antioksidan ve antiinflamatuar özellikleri sayesinde beyin fonksiyonlarını desteklediğini belirterek özellikle kahvaltıda tüketilen 1 gram zerdeçalın, kısa süreli belleği artırarak zihinsel performansı güçlendirdiği ve bu etkinin 6 saat boyunca devam ettiğini söyledi.

ZERDEÇAL KAHVALTIDA NASIL KULLANILIR?

Zerdeçalı kahvaltılarınızda dilerseniz reçele ekleyerek veya omletinizde baharat olarak kullanabilirsiniz. Kahvaltıya eklenecek zerdeçalı benzer şekilde yoğurda ekleyerek de tüketebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN