5 günde 5 muhteşem konser gerçekleştirildi

5 günde 5 muhteşem konser gerçekleştirildi

33. Finike Festivali ve Kabotaj Bayramı Şenlikleri, vatandaşların yoğun katılımıyla sona erdi. İhtişamlı gösteriler ve heyecan dolu ödüllü yarışmalar ile geçen 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamalarının ardından, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve ilçe protokolünün katılımlarıyla Finike Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk büstünün açılışı gerçekleştirilerek pop sanatçısı Sefo, Finikeli vatandaşlarla buluşturulmuştu.

Yediden yetmişe herkesin doyasıya eğlendiği Sefo konseriyle başlayan şenliklerin ikinci gününde Finike Cumhuriyet Meydanı, dünyaca ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Selda Bağcan’ı ağırladı. Finikeli vatandaşlarla hep bir ağızdan türkülerin söylendiği gecede Selda Bağcan, ‘Sarı Saçlım Mavi Gözlüm’ parçasının ardından ‘İzmir Marşı’ ile geceye veda etti.

Şenliklerin üçüncü gününde ise Seksendört sahne aldı. Seksendört’ün ilk şarkılarından olan ‘Ölürüm Hasretinle’ parçasında Finikeli vatandaşlarla hep bir ağızdan enerjik bir atmosfer yakalayan Seksendört, geceye renk kattı. Şenliklerin sonuna yaklaşırken dördüncü gün özellikle gençlerin ilgi odağı olan sanatçı Melek Mosso, Finike Cumhuriyet Meydanı’nda canlı performansını sergileyerek büyük alkış aldı.

33. Finike Festivali ve Kabotaj Bayramı Şenlikleri’nin finali ünlü pop sanatçısı Tan Taşçı tarafından gerçekleştirildi. Bazen duygulandıran, bazen de eğlendiren parçaları ile Finikeli vatandaşları bir araya getiren Tan Taşçı, ‘Yalan’ ve ‘Ona Söyle’ gibi bilinen şarkılarıyla geceye veda etti. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, 33. Finike Festivali ve Kabotaj Bayramı Şenlikleri kapsamında sahne alan tüm sanatçılara Finike’ye özgü portakal ve narenciye kurusu, çeşitli marmelatlar, portakal çiçeği kolonyası, Finike’yi çağrıştıran hediyelik süs eşyaları ve sanatçıyı anımsatan karikatür çizimlerini takdim ederek 33. Finike Festivali ve Kabotaj Bayramı Şenlikleri’ne katkıları dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN