ABB’den Ankaralılara oh çektirecek yenilik! Ankara’nın o derdi de çözüldü: Artık gönül rahatlığıyla binebilirsiniz

ABB’den Ankaralılara oh çektirecek yenilik! Ankara’nın o derdi de çözüldü: Artık gönül rahatlığıyla binebilirsiniz

Başkent Ankara’nın o sorununa yeni çözüm geldi. ABB’den Ankaralılara oh çektirecek yenilik. Artık havaalanına giderken gönül rahatlığıyla binebilirsiniz. İşte, ABB’nin EGO’daki yeniliği…

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), başkentlilerin Esenboğa Havalimanı’na daha rahat ve ekonomik ulaşım sağlamaları amacı iye yeni EGO otobüslerini hizmete açtı.

EGO Müdürlüğü, yeni otobüsleri Aşti-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Esenboğa Havalimanı güzergahında hizmet vermek üzere büyük bir titizlik ile seçti.

ANKARA’YA BAGAJ TASARIMLI YENİ EGOLAR

56 koltuk ve 24 ayakta koltuk olacak şekilde yeni otobüsler toplam 80 kişilik kapasiteye sahip. Otobüsler, çevre dostu Euro 6 motor teknolojisi ve düşük emisyonlar ile çevre dostu ulaşım imkanı sağlıyor. Bagaj kapasitesi 6,85 metreküp olup, yolcuların bagaj ihtiyaçları da dikkate alınmıştır.

ankaraya-bagaj-tasarimli-yeni-ego-1.jpg

Devlet Tedarik Kurumu aracılığı ile alınan 15 ISUZU Interliner markalı otobüsün dokuzu plaka tescil işlemleri sonrasında trafiğe hazır hala geldi. Bu otobüslere elektronik ücret toplama sistemleri de entegre edilerek yolculara modern ve konforlu bur ulaşım deneyimi sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN