Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden emeklilere 5 bin TL nakit! Mansur Başkan'dan jest: Şartları sağlayanlara...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden emeklilere 5 bin TL nakit! Mansur Başkan'dan jest: Şartları sağlayanlara...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, emekli vatandaşlara müjdeli bir haber verdi. 5 bin lira nakit desteğini almak isteyenlerin şartları sağlaması gerektiği bilgisi paylaşıldı. İşte Mansur Başkan’ın jestinin detayları…

ZEYNEP ORHAN

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde bir müjde vererek belediye çalışanlarının maaşlarına yüzde 70 oranında zam uygulanacağını açıklamıştı. Bu müjdenin ardından yeni bir haber daha geldi. Mansur Başkan bu kez emekliler için bir adım attı ve 5 bin lira nakit maddi desteğin yapılacağı paylaşıldı. Öte yandan söz konusu destekten faydalanmak isteyen emeklilerin bazı şartları karşılaması gerektiği öğrenildi.

yeni-proje-4-004.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sosyal yardım şartlarına uyan 22 bin 567 emekli vatandaşa toplamda 5 bin TL maddi destek sağladığını duyurdu. Bu destek, belediyenin emeklilere yönelik sosyal yardım programları çerçevesinde gerçekleştirildi.

ABB tarafından yapılan açıklamada, belirlenen kriterlere uygun olan emeklilere bu özel yardım paketinin sunulduğu belirtildi. Bu yardım paketi kapsamında, her bir emekliye toplam 5 bin TL nakdi destek ödendi. Bu ödeme, emeklilerin ekonomik yükünü hafifletmek ve onlara maddi bir destek sağlamak amacıyla yapıldı.

yeni-proje-2-008.jpg

400 TL ET 500 TL DOĞAL GAZ DESTEĞİ

Bunun yanı sıra, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin emeklilere yönelik diğer destekleri de devam ediyor. Belediye, Başkent kart sahibi emeklilere her ay düzenli olarak 400 TL et desteği ve 500 TL doğal gaz desteği sağlamaktadır. Bu destekler, emeklilerin yaşam standartlarını iyileştirmeye ve onlara daha konforlu bir yaşam sunmaya yönelik önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bu yardımları, emekli vatandaşların ekonomik güvencesine katkıda bulunmak ve onların yaşam kalitesini artırmak için büyük önem taşıyor. Belediyenin sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde sunulan bu destekler, özellikle ekonomik zorluklar yaşayan emekliler için önemli bir rahatlama sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN