O belediye açıkladı ulaşımda seferler ücretsiz oldu! İkinci duyuruya kadar kimse ücret ödemeyecek

O belediye açıkladı ulaşımda seferler ücretsiz oldu! İkinci duyuruya kadar kimse ücret ödemeyecek

AFAD tarafından yapılan taş kesme ve fiteleme çalışmasından dolayı ulaşımda yaşanan mağduriyetin giderilmesi amacıyla o belediyeden vatandaşa ücretsiz ulaşım kıyağı geldi. Alınan karar doğrultusunda ikinci duyuruya kadar kimse ücret ödemeyecek…

AFAD, Bayburt’un Bent Köprüsü ile Kaleardı Mahallesi arasında taş kesme ve fileleme çalışması yürütüyor. Yürütülen çalışmalardan dolayı ulaşım mağduru olan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için Bayburt Belediyesi ücretsiz ulaşım kararı aldı.

BELEDİYE ÜCRETSİZ ULAŞIMI DUYURDU

Bayburt Medya’nın aktardığına göre; Belediye yaptığı açıklamada, şehir merkezinden Kaleardı Mahallesi’ne yapılan özel ve belediye dolmuş seferlerinin bedelinin Bayburt Belediyesi’nden karşılanacağını ve ikinci bir duyuruya kadar vatandaşın ücretsiz kullanacağını belirtti.

Belediyenin yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“AFAD Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan ve AFAD Bayburt İl Müdürlüğünce kontrolü yapılan Bent Köprüsü ile Kaleardı Mahallesi arasında devam eden taş kesme ve fileleme çalışması nedeniyle ulaşımda mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi amacıyla Kaleardı Mahallesi’ne yapılan bütün dolmuş seferleri bedeli Bayburt Belediyesi tarafından karşılanmak suretiyle 04.01.2024 tarihinden itibaren ikinci bir duyuruya kadar Kaleardı güzergâhına yapılan tüm dolmuş seferleri ücretsizdir.” Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

bayburt-dolmus-seferleri-ucretsiz-mi.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN