40 milyon euroluk yıldız Beşiktaş'tan ayrılıyor! Şenol Güneş'in ardından bir şok daha

40 milyon euroluk yıldız Beşiktaş'tan ayrılıyor! Şenol Güneş'in ardından bir şok daha

Sezon başında Beşiktaş’a gelen 40 milyon euroluk futbolcudan üzücü haber geldi. Takıma yeni katılan isim Beşiktaş’tan ayrılıyor. Şenol Güneş’ten sonra bir şok daha. İşte detaylar…

Süper Lig devlerinden biri olan Beşiktaş, bu sezonki transfer sürecinde en çok konuşulan takımlardan oldu. Kadrosuna kattıklarının yanı sıra yolunu ayırdıklarıyla da gündem oldu. Şimdi de o futbolcu ile yolun sonuna gelindiği öğrenildi. Şenol Güneş’ten sonra bir de bu…

TRANSFER OLMAK İSTEDİ

Dört büyüklerden biri olan Beşiktaş, sezon başında 4 milyon euro karşılığında Lens’ten Jean Onana’yı transfer etmişti. Şimdi ise alınan bilgilere göre Jean Onana’nın takımdan ayrılmak istediği ortaya çıktı.

yeni-proje-6.jpg

Spor camiasından edinilen bilgilere göre Onana, Beşiktaş’ta forma şansı bulamadı ve istediği başarıya erişemedi. Bu yüzden ise siyah beyazlı takımdan ayrılma kararı aldı. Öte yandan Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takımı forması giymek istediği öğrenildi. Genç futbolcunun düzenli forma giyebileceği bir takıma transfer olmak istediği bildirildi.

yeni-proje-7.jpg

ONANA’NIN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Onana’nın sezon başında yaptığı sözleşmeye göre Beşiktaş’la olan anlaşması 30 Haziran 2027 yılında bitecek. Takıma dahil olduğu günden beri 7 maça çıkan ve 117 dakika sahada kalan orta saha, 1 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN