65 milyon euroluk dünya yıldızı Fenerbahçe'ye imza atıyor! Yer yerinden oynayacak: 106 gol 65 asist!

65 milyon euroluk dünya yıldızı Fenerbahçe'ye imza atıyor! Yer yerinden oynayacak: 106 gol 65 asist!

Kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, 65 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Kanarya, dünyaca ünlü golcüyü transfer etmek için düğmeye bastı.

Bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde evinde Slovak ekibi Spartak Trnava'yı konuk edecek Fenerbahçe, transfer operasyonuna başladı. Devre arasında kadrosunu güçlendirme kararı alan sarı-lacivertli ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Kanarya, dünyaca ünlü golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Dzeko ile forma yarışına girebilecek bir golcü arayışına başladı. Kanarya, bu amaç doğrultusunda gözünü İngiltere'ye dikti.

2013-2014 sezonundan bu yana özlemini çektiği Süper Lig şampiyonluğuna bu sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, golcü transferi için kolları sıvadı. Kadrosuna üst düzey bir takviye yapmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, aradığı golcüyü İngiltere'de buldu.

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'nin, İngiliz devi Manchester United'ın yıldızı Anthony Martial'i transfer gündemine aldı.

Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag'ın kadroda düşünmediği forvet oyuncusu ile devre arasında yolların ayrılması bekleniyor. Kanarya'nın kısa süre içerisinde Fransız golcü, menajeri ve İngiliz ekibiyle masaya oturması bekleniyor. Yıldız golcünün devre arasında İngiliz ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu sezon 19 maçta görev alırken 2 gol 2 asiste imza atan yıldız golcünün güncel piyasa değerinin 15 milyon euro olduğu öğrenildi. 28 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 65 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Fransız yıldız, futbol hayatı boyunca 493 maçta görev alırken takımına 106 gol 64 asiste imza attı.Anthony Martial, FA Cup finalini kaçıracak | Mackolik.com

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN