A Milli Takım'da Kuntz dönemi sona erdi! Milli Takım'ın başına o isim geçiyor: Yarın akşam resmen açıklanacak!

A Milli Takım'da Kuntz dönemi sona erdi! Milli Takım'ın başına o isim geçiyor: Yarın akşam resmen açıklanacak!

Son dönemde başarısız sonuçlara imza atan A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi sona erdi. TFF'nin ayrılığı bu akşam resmen açıklayacağı ileri sürüldü. Kuntz'un yerine gelecek teknik adam ise şimdiden belli oldu.

EURO 2024 Elemeleri 5. hafta karşılaşmasında Ermenistan ile berabere kalarak beklentilerin altında kalan, Japonya ile yapılan hazırlık maçında ise sahadan 4-2 yenik ayrılarak hayal kırıklığı yaratan A Milli Takım'da sıcak saatler yaşanıyor. A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi sona erdi. Alman teknik adamın yerine geçecek isim ise şimdiden belli oldu.

A Milli Takım, Şenol Güneş'in ayrılışı sonrasında göreve gelen ve aldığı başarısız sonuçlarla tepki toplayan Alman teknik adam Stefan Kuntz ile yollarını ayırma kararı aldı.

Son olarak Ermernistan ile 1-1 berabere kalan, hazırlık maçında ise Japonya'ya 4-2 mağlup olan A Milli Takım'da Kuntz dönemi sona erdi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetiminin aldığı karar doğrultusunda da bugün Stefan Kuntz telefonla aranarak, kendisine yolların ayrıldığı bildirildi.

KUNTZ DÖNEMİ SONA ERDİ

Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Kuntz ile anlaşma bozulacak ve önümüzdeki hafta içinde yeni teknik adam açıklanacak. Şimdilik sadece Stefan Kuntz'a haber gönderilirken, yardımcılarına herhangi bir bilgi verilmedi.

Ekim ayında EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Hırvatistan ile karşılaşacak Milli Takım'da karşılaşöada takımın başında Kenan Koçak'ın yer alabileceği belirtildi.

YENİ TEKNİK ADAM BELLİ OLDU

DHA'nın haberine göre; TFF, Kuntz ile yolların ayrıldığını salı akşamı (bu akşam) duyuracak. TFF yönetimi, bugün kendisine tebliğ ettiği ayrılık kararı ile ilgili olarak Kuntz'un tazminat durumunu ve fesih işlemlerini hallettikten sonra yeni teknik adam konusunu masaya yatıracak.

Öte yandan Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Kuntz ile yollarını ayıracak Milli Takım'ın yeni hocası belli oldu. Söz konusu haberde Türkiye Futbol Federasyonu'nun Milli Takım'ın yeni teknik direktörlüğü için geçen sezon Adana Demirspor'u çalıştıran İtalyan teknik adam Vincenzo Montella ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü.

Milli Takımda Kuntz dönemi sona erdi İşte yeni teknik direktör

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN