Aykut Kocaman'dan Ali Koç'a zehir zemberek sözler! 'Futbol hayatımda gördüğüm...'

Aykut Kocaman'dan Ali Koç'a zehir zemberek sözler! 'Futbol hayatımda gördüğüm...'

Yeni sezonda çalıştıracağı öne sürülen Fenerbahçe'nin efsane ismi ve eski teknik adamı Aykut Kocaman, sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'u hedef alarak zehir zemberek açıklamalara imza attı.

İzmir'de oynana Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de yeni teknik adam arayışları sürüyor. Yeni sezonda sarı-lacivertli ekibi hangi ismin çalıştıracağı merak konusu olurken Fenerbahçe'nin eski teknik adamı ve efsane ismi Aykut Kocaman, başkan Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi.

Ali Koç'un "Bu sene tercihimiz camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için en iyi olacağını düşünüyoruz." açıklamasından sonra yeni sezonda Fenerbahçe'nin başında yer alacağı öne sürülen Aykut Kocaman sessizliğini bozdu.

Son olarak 2017-18 sezonunda Fenerbahçe'nin başında görev alan tecrübeli teknik adam, Başkan Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi.

"ALİ KOÇ'UN SÖZLERİ SAMİMİ DEĞİL"

Sports Digitale'a konuşan Aykut Kocaman, Ali Koç'un geçtiğimiz aylarda sarf ettiği "Göreve geldiğimizde Aykut Hoca ve ekibiyle devam edecektik. Büyük hata yaptık" sözleri hakkında şu ifadeleri kullandı:

Ali Koç'un, 'Aykut Kocaman'ı göndermek hataydı' sözlerini samimi bulmuyorum. Bu 5 senede yüzlerce ismin adı geçti, Bir tek benim adım geçmedi. Bir hata olarak görülüyorsa bunun düzeltilmesi lazımdı .Bu yüzden samimi bulmuyorum.

FUTBOL HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SAÇMA KARARLARDAN BİR TANESİYDİ

2017/18 sezonundan dolayı bir kırgınlığım var. Spesifik olarak taraftara değil ama genel olarak o döneme ait kırgınlığım var. Trabzonspor’la bir kupa maçı öncesi Ersun Yanal'ın görevine son verildi. Bunu deklare ettikten 3-5 gün sonra rica ederek kupa maçına çıkar mısın demek benim futbol hayatımda gördüğüm en saçma kararlardan bir tanesiydi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN