Beşiktaş yönetimi için son şans! Sezon bitmeden bombayı patlattı: O oyuncu gelirse Süper Lig....

Beşiktaş yönetimi için son şans! Sezon bitmeden bombayı patlattı: O oyuncu gelirse Süper Lig....

Beşiktaş ekibi transfer sezonu bitmeden son hamlesini yaptı. Son günlerde transferler ile ilgili yaptığı açıklama ile gündeme gelen siyah beyazlılar Brezilyalı oyuncuyu işaret etti. Taraftarın heyecanını katlayan o transferde gelişmeler aktarılıyor. İşte tüm detaylar...

Transfer sezonunun devam ettiği günlerde yeni transferler yapılmaya devam ediliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçen transfer çatışmasına Beşiktaş'ta katıldı. Son transferleri ile taraftarın ve yönetimin yüzü gülmezken yeni transfer heyecanı yeniden ateşledi.

BREZİLYALI FUTBOLCUYA TEKLİF VERİLDİ

Süper Lig'in başlamasıyla birlikte transfer işlemlerini hızlandıran Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde de başarıların altına imza atıyor. Şenol Güneş ile yola devam eden siyah beyazlı ekip Avrupa yolunda namağlup ilerlerken bir sonraki maçını play-off turunda Dinamo Kiev ile yapacak.

İlk maç yarın saat 20.00'da deplasman oynanırken, ikinci maç karşılaşması 31 Ağustos Perşembe günü Beşiktaş Arena'da oynanacak. Transfer sezonunda 8 isimle anlaşan siyah beyazlılar kadrosuna Ante Rebic, Milot Rashica ve Alex Chamberlain gibi yıldız futbolcuları katmayı başardı. Fakat taraftarını memnun edemeyen kara kartaldan bomba transfer hamlesi geldi.

8926f-16445127873648-1920-1.jpg

TALİSCA HAYALLERİ YIKILDI

Transfer rekabetini yükselten Galatasaray ve Fenerbahçe üzerine Beşiktaşlı taraftarlar yıldız transferler istemeye devam ediyor. Transfer sezonu başından itibaren Anderson Talisca ile görüşmeler yapan Beşiktaş, son olarak listeye Sergio Ramos'u da eklemişti.

Yapılan transfer görüşmeleri maddi anlaşmazlık nedeniyle olumsuz olarak sonuçlanınca Beşiktaş tarafından açıklama geldi. Taraftarın Talisca umudu sönerken yeni transfer için görüşmeler başladı.

3gec72oi75fgzafbvrgb5vluvu-1.jpg

YENİ TRANSFER HAMLESİ

Brezilyalı oyuncu için çalışmalara başlayan Beşiktaş ekibi, kadrosuna katmak için teklifini sundu. Aston Villa'nın oyuncusu Philippe Coutinho ile görüşmek için yeniden adımlar atan siyah beyazlılar 5 milyon euro teklifte bulundu. Brezilyalı yıldızın olumlu karar vermesi durumunda Süper Lig'de forma terletecek.

Fakat yıldız futbolcu için tek talep Beşiktaş'tan gelmedi. Suudi Arabistan ve Katar ekiplerinin de ilgilendiği Coutinho için daha öncesinde arkadaşı Josef de Souza araya girse de ikna edememişti. Aston Villa formasıyla 22 maça çıkan yıldız oyuncu sadece 1 kez topu filelerle buluşturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN