Beşiktaş yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! Sudan ucuza satıldı adeta tarih yazıyor: Kartal onu sattığı için yas tutuyor!

Beşiktaş yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! Sudan ucuza satıldı adeta tarih yazıyor: Kartal onu sattığı için yas tutuyor!

Bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa'da beklentilerin altında kalan son olarak ise Gaziantep FK engelini 2-0 ile geçen Beşiktaş'ta büyük bir pişmanlık yaşanıyor.

Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altına kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta eski yıldızın, yeni takımında gösterdiği performans siyah-beyazlı camiada büyük bir pişmanlık yarattı.

Şenol Güneş ile yaşanan ayrılık sonrasında genç teknik adam Burak Yılmaz ile çalışma kararı alan Beşiktaş, 10. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Gaziantep FK engelini 2-0 ile geçerek moral buldu. Şampiyonluk yarışında yer almak isteyen Beşiktaş'ya büyük pişmanlık yaşanıyor.

Kartal, yıldız futbolcuyu sattığı için adeta yas tutarak yüzyılın pişmanlığını yaşıyor.Geçen sezon yaz transfer döneminde sadece 4 milyon euro karşılığında Beşiktaş'tan ayrılarak İskoç devi Glasgow Rangers takımına transfer olan 22 yaşındaki yıldız futbolcu Rıdvan Yılmaz, bu sezon İskoç ekibinde gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazandı.

Beşiktaş'ta 62 maçta görev alan ve takımına 4 gol 7 asistlik katkı sunan yıldız futbolcu, İskoç ekibine transfer olduğu günden bu yana 21 maçta forma şansı buldu.

İskoç ekibinde forma bulduğu karşılaşmalarda 1 gol 3 asiste imza atan yıldız futbolcu son olarak Heart of Midlothian karşılaşmasında 90 dakika forma şans buldu.

1 gol 3 asiste imza atan yıldız futbolcu, son olarak Hibernian karşılaşmasında 79 dakika forma şansı buldu.

Bu sezon 6 maçta görev alarak 1 gole imza atan yıldız futbolcunun gösterdiği performans, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından 'Onu keşke satmasaydık' yorumlarına neden oldu. Genç yıldızın Milli Takım kadrosuna seçilmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN