Beşiktaş'a 52 milyon euroluk orta saha! Süper yıldız için son kararı Fernando Santos verecek: 120 gol 65 asist...

Beşiktaş'a 52 milyon euroluk orta saha! Süper yıldız için son kararı Fernando Santos verecek: 120 gol 65 asist...

Süper Lig'de son haftalarda düşüşe geçen Beşiktaş, yeni sezonun transfer planlamasına başladı. Kartal'ın transfer gündemine sürpriz bir isim geldi.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak için şimdiden transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda hayata geçecek yabancı kuralı nedeniyle kaliteli oyunculara yönelmeyi planlayan siyah-beyazlı ekip, 52 milyon euroluk orta saha oyuncusunu gündemine aldı.

Süper Lig'deki son üç karşılaşmasından mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, Süper Lig'de üçüncülüğü, Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluğu hedefliyor. Sezonu Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilen Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim geldi.

Sporx'in haberine göre; Sezon başında Beşiktaş'ın gündemine gelen ancak İtalyan devi İnterr'e imza atan Hollandalı orta saha oyuncusu Davy Klaassen, İnter'de mutlu değil. Hollandalı yıldızın bu nedenle sezon sonunda sona erecek sözleşmesindeki opsiyonu uzatmama kararı aldı.

İnter'de aradığını bulamayan yıldız orta saha oyuncusunun, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildiği öğrenildi. Siyah-beyazlı ekipte, Hollandalı yıldız hakkındaki son kararı Portekizli teknik adam Fernando Santos'un vereceği ileri sürüldü. Bu sezon İnter forması altında 16 karşılaşmada görev alan Hollandalı yıldız bu karşılaşmalarda skor katkısı üretemedi.

Davy Klaassen - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 52,20 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Futbol kariyeri boyunca toplamda 484 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 120 gol 65 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN