Beşiktaş'ı kahreden pişmanlık! Sudan ucuza satıldı milli gurur oldu! Kartal adeta yas tutuyor! 'Onu keşke satmasaydık'

Beşiktaş'ı kahreden pişmanlık! Sudan ucuza satıldı milli gurur oldu! Kartal adeta yas tutuyor! 'Onu keşke satmasaydık'

Beşiktaş'ın eski yıldızının yeni takımında gösterdiği performans, siyah-beyazlı camiada büyük bir pişmanlığa ve 'onu keşke satmasaydık' yorumlarına neden oldu.

Bu sezon Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta eski yıldızın gösterdiği performans siyah-beyazlı camiada büyük pişmanlık yarattı. Beşiktaş'ın sudan ucuza sattığı genç yıldız, yeni takımında adeta milli gurur oldu.

Şenol Güneş'in istifası sonrasında Burak Yılmaz ile çalışma kararı alan Beşiktaş, yarın akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Norveç ekibi Norveç ekibi Bodo/Glimt ile kozlarını paylaşacak. Rakibini mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini elde etmeyi amaçlayan Beşiktaş'ta eski yıldızın gösterdiği performans 'onu keşke satmasaydık' dedirtti.

Geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminin son günlerinde 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz ekibi Braga'ya transfer olan 20 yaşındaki savunma oyuncusu Serdar Saatçi, yeni takımında gösterdiği performansla siyah-beyazlı camiada derin bir pişmanlık yarattı.

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynadığı karşılaşmaya ilk 11'de başlayarak 90 dakika sahada kalan genç yıldız, gösterdiği performansla futbolseverlerin takdirini topladı.

Bu sezon Braga forması altında 7 maçta forma şansı bulan genç savunma oyuncusu, performansıyla taraftarların beğenisini kazandı. Genç yıldızın A Milli Takım kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor.

Madrid, Braga deplasmanında hata yapmadı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN