Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Galatasaray'ın eski hocası Beşiktaş'ın başına geçiyor! Tarihi imza

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Galatasaray'ın eski hocası Beşiktaş'ın başına geçiyor! Tarihi imza

Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan seçime kadar takımı Burak Yılmaz'a emanet etme kararı alan Beşiktaş yönetiminin asıl planı ortaya çıktı. Siyah-beyazlı yönetimin Galatasaray'ın eski hocasını takımın başına geçirmeyi hedeflediği ileri sürüldü.

Seçim kararı alan Beşiktaş'ın yeni teknik adamı belli oldu. Geçici olarak takımı Burak Yılmaz'a emanet eden siyah-beyazlı yönetimin asıl planı ortaya çıktı. Galatasaray'ın eski teknik adamı Beşiktaş'ın başına geçecek. Anlaşmanın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi Lugano karşısında aldığı yenilgi sonrasında Şenol Güneş ile yollarını ayıran ve erken seçim kararı alan Beşiktaş'ın yeni patronu belli oldu.

Aralık ayının başında yapılması planlanan seçime kadar takımı Burak Yılmaz'a emanet etme kararı alan siyah-beyazlı yönetimin asıl hedefi ortaya çıktı.

Burak Yılmaz'ın geçici olarak takımın başına geçmesiyle birlikte Son olarak Hırvat teknik adam Igor Tutor'un ekibinde yer alarak Marsilya'da görev yapan antrenör Hari Vukas ile son olarak Letonya temsilcisi Riga'da görev alan Toni Modric'in Burak Yılmaz'ın ekibine katıldığı açıklandı.

Hırvat gazeteci Izak Ante Sucic'in aktardığına göre; Hırvat teknik adam Igor Tudor'un teknik ekibinde yıllarca yer alan Hari Vukas ve Toni Modric'in Beşiktaş'a katılmasının ardından Igor Tudor da Beşiktaş'a imza atacak.

Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde 34 maçta görev alan Tudor, söz konusu karşılaşmalarda 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 yenilgi aldı.

Hırvat teknik adam son olarak Fransız devi Marsilya'yı çalıştırırken 48 maçta 27 galibiyet elde etti ve 1,83 puan ortalaması yakaladı.

İgor Tudor Galatasaray'da siftah yapacak! - Galatasaray - Futboo.com

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN