Beşiktaş'ta bir dönem sona erdi! Şenol Güneş istifa etti: Kartal'ın yeni teknik adamı belli oldu! Kartal'ın yeni hocası o isim!

Beşiktaş'ta bir dönem sona erdi! Şenol Güneş istifa etti: Kartal'ın yeni teknik adamı belli oldu! Kartal'ın yeni hocası o isim!

Dün akşam evinde ağırladığı Lugano'ya 2-3 mağlup olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş, görevinden istifa etti. Kartal'ın yeni teknik adamı ise şimdiden belli oldu. Siyah-beyazlı ekibi o isim çalıştıracak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı İsviçre ekibi Lugano karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-3 yenilgi ile ayrılan Beşiktaş'ta Lugano depremi yaşanıyor. Tarihi bir hezimete uğrayan siyah-beyazlı takımda tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, görevinden istifa etti. Beşiktaş yönetimi ise "İstifa" tepkileri üzerine olağanüstü kongre kararı aldı. Kartal'ın yeni teknik adamı ise şimdiden belli oldu.

Dün akşam evinde konuk ettiği Lugano'ya 2-3 mağlup olan Beşiktaş'ta deprem yaşanıyor. Lugano yenilgisi sonrasında siyah-beyazlı taraftarlar teknik direktör Şenol Güneş ve Başkan Ahmet Nur Çebi'yi istifaya davet ederken 71 yaşındaki teknik adam, bu sabah yapılan antrenmana çıkmayarak görevinden istifa etti. Siyah-beyazlı yönetim ise "İstifa" tepkileri üzerine olağanüstü kongre kararı aldı.

Şenol Güneş'in istifası sonrasında pazar günü evinde İstanbulspor'u ağırlayacak Beşiktaş'ta yeni teknik adamın kim olacağı ise şimdiden merak konusu oldu. İstanbulspor karşılaşmasında siyah-beyazlı ekibin başında hangi ismin yer alacağı netlik kazandı.

Şenol Güneş'in görevinden istifa ettiğini açıklayan Beşiktaş, tecrübeli teknik adama veda ederek şu açıklamayı yayınladı:

"Şenol Güneş’e Emekleri İçin Teşekkür Ederiz Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Pazar akşamı oynanacak İstanbulspor karşılaşmasında siyah-beyazlı ekibin başında Şenol Güneş'in yardımcı antrenörü Burak Yılmaz görev alacak.

Öte yandan gazeteci Serdar Sarıdağ'ın aktardığına göre; Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından gündeme gelen ilk teknik direktör adayı, son olarak Sivasspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay olduğu öğrenildi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN