Beşiktaş'ta deprem gibi karar! Ghezzal ile yollar ayrılıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı! Süper Lig ekibine imzayı atıyor

Beşiktaş'ta deprem gibi karar! Ghezzal ile yollar ayrılıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı! Süper Lig ekibine imzayı atıyor

2020-2021 sezonunda Sergen Yalçın döneminde kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal, Beşiktaş ile yollarını ayırmak için geri sayıma geçti. Yıldız futbolcunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Yarın akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Ukrayna devi Dinamo Kiev'in konuğu olacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal ile yolları ayırma kararı aldı. 31 yaşındaki yıldız futbolcunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain ve son olarak Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bir yandan kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmak için çalışmalar yürütüyor.

YOLLAR AYRILIYOR

Kartal bu doğrultuda geçen sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yalnızca 11 maçta forma şansı bulan Rachid Ghezzal ile yolları ayırma kararı aldı.

Haberler.com'un Fransız basınından derlediği habere göre; Beşiktaş yeni sezonda Rachid Ghezzal'ı kadroda düşünmüyor. Siyah-beyazlı takımla yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan yıldız ise Emre Belözoğlu yönetimindeki RAMS Başakşehir'in talip olduğu öne sürüldü.

Rachid Ghezzal - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Beşiktaş ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek futbolcu için İstanbul ekibinin takas teklifinde bulunması bekleniyor.

89 maçta Beşiktaş formasını terleten golcü futbolcu, söz konusu karşılaşmalarda 15 gol atarken 28 de asiste imza attı. Cezayirli yıldız, özellikle 2020-21 sezonunda Sergen Yalçın yönetiminde elde edilen şampiyonlukta başrol oynamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN