Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Deprem gibi karar! Taraftarların sevgilisi takıma veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Deprem gibi karar! Taraftarların sevgilisi takıma veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Bu sezon kötü günler geçiren Beşiktaş, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için resmen geri sayıma geçti. Siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi takıma resmen veda ediyor. Yıldız futbolcunun yeni durağı ise herkesi şaşırttı.

Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor.

Önce Şenol Güneş ile daha sonrasında ise Burak Yılmaz ile yollarını ayıran siyah-beyazlı ekip, Rıza Çalımbay ile çalışma kararı aldı. Süper Lig'in 12. hafta karşılaşmasında evinde konuk ettiği RAMS Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek milli araya moralle giren Beşiktaş, yıldız ismiyle vedalaşmak için resmen geri sayıma geçti.

Çalkantılı bir süreçten geçen siyah-beyazlı ekibin yıldız ismine sürpriz bir talip çıktı. Siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi takıma veda etmek için artık resmen gün sayıyor.

TARAFTARLARIN SEVGİLİSİ TAKIMA VEDA EDİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre; Geçen sezon kış transfer döneminde bedelsiz şekilde Beşiktaş'a transfer olan ve takıma katıldığı günden bu yana attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, takıma veda etmek üzere.

Son oynana Başakşehir karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Kamerunlu yıldızın devre arasında takıma veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

26 Ekim'den bu yana Beşiktaş forması altında herhangi bir karşılaşmada görev almayan yıldız golcüye sürpriz bir talip çıktı. Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad, Kamerunlu golcüyü kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Fransız golcü Karim Benzema’nın yanına üst düzey bir takviye yapmayı amaçlayan Arap ekibi, gözünü Beşiktaş'a dikti.

Arap ekibinin, Kamerunlu golcünün sözleşmesinde yer alan '6.5 milyon euro’ya serbest kalır' maddesini ödeyerek yıldız futbolcuyu kadroya katmaya hazır olduğu ileri sürüldü.

Kamerunlu golcünün ise Arap ekibinden yıllık 4 milyon euroluk bir teklif aldığı ancak 5 milyon euro talep ettiği iddia edildi.

Golcü futbolcu, 30 Ekim'deki Gaziantep FK karşılaşması, 5 Kasım'daki Antalyaspor müsabakası ve 9 Kasım'daki Bodø/Glimt karşılaşmasında da süre almamıştı. Aboubakar, 2020-2021 sezonunda da 'sakatlığını' öne sürerek Süper Lig'in son haftalarında forma giymemişti. Yıldız futbolcunun devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Vincent Aboubakar yerine Cenk Tosun ilk 11'e dahil oldu- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN