Beşiktaş'ta yaprak dökümü! Rıza Çalımbay iki yıldızın biletini kesti! Yollar ayrılıyor...

Beşiktaş'ta yaprak dökümü! Rıza Çalımbay iki yıldızın biletini kesti! Yollar ayrılıyor...

Yeni başkanını seçmek için adeta gün sayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli patronu Rıza Çalımbay, iki yıldızın biletini kesti. Kartal'ın iki yıldız futbolcu ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay iki oyuncunun biletini kesti. Siyah-beyazlı ekip, kış transfer döneminde iki yıldızıyla vedalaşmak için geri sayıma geçti.

Sezona kötü bir başlangıç yaparak önce Şenol Güneş ile daha sonrasında ise Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Beşiktaş, bir yandan Süper Lig'in 13. hafta karşılaşmasında konuk olacağı Samsunspor karşılaşmasına hazırlanırken bir yandan da transfer operasyonuna başladı.

RIZA ÇALIMBAY İKİ YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ

Yeni yönetimiyle beraber devre arasında Rıza Çalımbay'ın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan siyah-beyazlı ekip bazı oyuncularıyla da yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.

İlk etapta yabancı kontenjanını düşürmeyi amaçlayan Beşiktaş aynı zamanda hayal kırıklığı yaratan oyuncularıyla da vedalaşmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda siyah-beyazlı ekipte ilk yolcular belli oldu.

Milliyet'te yer alan habere göre; Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli patronu Rıza Çalımbay, Sakaryaspor ile oynan hazırlık maçının ardından sezon başına takıma katılan ancak büyük bir hayal kırıklığına neden olan Jean Onana ile Umut Meraş'ın biletini kesti.

Jean Onana'dan şampiyonluk sözleri: Kazanmak istiyorum, çünkü ben kazanmak için buradayım- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

İki futbolcunun gösterdiği performans sonrasında hayal kırıklığı yaşayan Rıza Çalımbay'ın seçilecek yeni yönetime söz konusu iki futbolcu hakkında olumsuz rapor sunacağı iddia edildi. Başarılı teknik adamın raporu doğrultusunda siyah-beyazlı ekibin her iki futbolcuyla da devre arasında yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Beşiktaş'ta şaşırtan karar! Umut Meraş… - Duhuliye

Sezon başında 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer olarak yalnızca 188 dakika forma şansı bulan Onana görev aldığı 10 karşılaşmada 1 asiste imza attı. Umut Meraş ise bu sezon yalnızca 4 maçta siyah-beyazlı formayı terletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN