Beşiktaş'tan tarihi transfer hamlesi! Yer yerinden oynayacak... 192 gol 119 asist!

Beşiktaş'tan tarihi transfer hamlesi! Yer yerinden oynayacak... 192 gol 119 asist!

Fernando Santos'un raporu ile transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş tarihi transfer hamlesi için düğmeye bastı. Kartal, dünya yıldızını transfer etmek için kolları sıvadı.

Süper Lig'deki kötü gidişatına Trabzonspor galibiyetiyle son veren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer çalışmalarını Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda sürdüren siyah-beyazlı ekip, yılın transfer bombasını patlatmak için düğmeye bastı.

Jonas Svensson ve Joe Worrall'i transfer ederek kadrosunu güçlendiren Onana, Bailly ve Rosier ile ise yollarını ayıran Beşiktaş, hücum hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Kartal, gözünü İtalyan dünya yıldızına dikti.

Yeni Şafak'ın İtalyan basınından aktardığı habere göre; Beşiktaş, MLS ekibi Toronto FC formasını terleten İtalyan yıldız Lorenzo Insigne'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Siyah-beyazlı ekibin, 32 yaşındaki golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan İtalyan süper yıldız, 2022 yılının yaz transfer döneminde İtalyan devi Napoli'den ayrılarak MLS ekibine imzayı attı.

Toronto forması altında 33 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda takımına 11 gol 6 asistlik katkı sundu. Hücum hattında her pozisyonda görev alabilen golcü futbolcu, futbol hayatı boyunca 588 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 192 gol 119 asiste imza attı.

Süper yıldız, İtalya formasını ise 54 karşılaşmada terletirken ülkesine 10 gol 10 asistlik katkı sundu. Kartal'ın bu transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN