“Düşük tempoda oynadık”

“Düşük tempoda oynadık”

Beşiktaş’ın deplasmanda aldığı galibiyette golü atan Gedson maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Normalden daha kötü oynadıklarını söyleyen Fernandes “Normalden daha düşük bir tempoda oynadık. İlk maç olması etkili olabilir. Çok fazla maç oynuyoruz ama Beşiktaş taraftara alıştırdığı o hızlı oyunu oynayacak kapasiteye sahip. Sonra maçlarımız var. O maçlarda bu üst seviye oyunu göstereceğimizi biliyorum" dedi.

gedson2.jpg

Maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Masuaku “Lige iyi başladık. Dürüst olmak gerekirse takım olarak ilk yarıda kötüydük. İkinci yarıda sabırlı oynadık, tehlikeler yarattık. Lige doğru yolda başladık. Perşembe maçımız var, umarım daha iyi bir futbolla o maçı kazanacağız. Maçtan önce öz güvenli başlamamız gerektiğini konuştuk. Bazen böyle maçlar oynanabiliyor. İlk yarıdaki performansı tekrarlamamalıyız. Daha iyi bir futbolla oynamamız gerekiyor” ifadelerinde bulundu.

masukau.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN