Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor! Fırtına'dan sürpriz transfer hamlesi...

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor! Fırtına'dan sürpriz transfer hamlesi...

Transfer döneminde yıldız isimleriyle yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını düşüren Trabzonspor, sürpriz bir transfer için çalışmalara başladı. Fırtına, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de son haftalarda başarısız sonuçlara imza atan Trabzonspor, transferde atağa kalktı. Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana Larsen, Teklic, Kurbelis ve Bakasetas ile yollarını ayıran bordo-mavili ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Pazar akşamı konuk olduğu Beşiktaş'a mağlup olarak Süper Lig'deki son 4 karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan Trabzonspor, 11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarında düğmeye bastı.

Abdullah Avcı'nın kadroda düşünmediği isimlerle yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını düşüren bordo-mavili ekip savunma hattını güçlendirme kararı aldı. Eren Elmalı'nın sezon başından bu yana gösterdiği performanstan memnun olmayan Abdullah Avcı, bu pozisyona takviye yapılmasını istedi.

Youtube'da yayın yapan "FırtınaCast" kanalından Ömer Küçük'ün aktardığına göre; Bordo-mavili ekibin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, geçen sezon Fenerbahçe formasını terleten 31 yaşındaki savunma oyuncusu Ezgjan Alioski'nin transferini istedi.

Bu sezon Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli forması altında 4 maçta görev alan 31 yaşındaki savunma oyuncusu 1 asiste imza attı. Geçen sezon kiralık olarak Fenerbahçe formasını terleten Makedon sol bek, sezonun sona ermesiyle Arap ekibine geri dönmüştü.

Ezgjan Alioski Süper Lig'den 3 kulübün radarında.

Makedon savunma oyuncusu Fenerbahçe forması altında 26 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 1 gol 2 asiste imza atmıştı.

31 yaşındaki savunma oyuncusunun güncel piyasa değerinin 3 milyon euro olduğu öğrenildi. Bu transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Tecrübeli futbolcunun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN