Fırtına gücünü katlıyor

Fırtına gücünü katlıyor

Gelecek sezon yarışmacı bir takım kurup şampiyonluk için mücadele etmek isteyen Trabzonspor, Kourbelis, Orsic ve Moreno’yu peş peşe açıkladı. Gözünü golcü takviyesine çeviren Fırtına, Leicester City’nin yıldızı Jamie Vardy için harekete geçti.

Geçtiğimiz sezon zirvenin uzağında kalan Trabzonspor, gelecek sezon aynı hataları tekrarlamamak adına transferde ipleri teknik direktör Nenad Bjelica’nın ellerine bıraktı. Deneyimli çalıştırıcının işaret ettiği isimlere yönelen Fırtına, ilk transferini Yunanistan’dan yaptı.

Trabzonspor, Yunan ön libero Dimitrious Kourbelis ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 3 yıl süreyle sözleşme yaptı. Fırtına Kourbelis’in ardından KAP’a bildirdiği 30 yaşındaki Hırvat oyuncu Mislav Orsic ve 27 yaşındaki İspanyol savunma oyuncusu Joaquin Fernandez Moreno’u İstanbul’a getirdi. İki oyuncuyu da dün Trabzon’a getiren Bordo-Mavili yönetim, her iki yıldıza da imza atarak 3 transferini peş peşe açıkladı.

Savunma ve orta sahaya takviye yapan Bordo-Mavili ekip son olarak forvet için harekete geçti. Bordo-Mavili takım, Premier Lig’e veda eden Leicester City’de 11 sezondur forma giyen Jamie Vardy için resmi teklif yaptı. 36 yaşındaki İngiliz milli forvet, geçen sezon 37 maçta forma giydiği Premier Lig’de 3 gol atıp 4 asist yaptı. Vardy’nin Leicester City ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Gelecek sezon İngiltere Championship’te mücadele edecek Leicester City’nin deneyimli golcüsü Jamie Vardy ile yollarını ayırması bekleniyor.

Oyuncu için Trabzonspor’un yanı sıra Sky Sports’un aktardığı habere göre Suudi Arabistan ekibi Al Khaleej de teklifte bulundu. Haberde, Jamie Vardy’nin bu teklifi geri çevirdiği de aktarıldı. 2012-13 sezonunun başında Fleetwood ekibinden Leicester’a transfer olan Jamie Vardy, kulübüyle çıktığı 427 karşılaşmada 170 gol ve 68 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN