Fırtına rotasını Belaili’ye çevirdi

Fırtına rotasını Belaili’ye çevirdi

Trabzonspor, teknik direktör Nenad Bjelica önderliğinde kadro güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Tonio Teklic’i imza aşamasına getiren Bordo-Mavili ekip, bonservisi elinde bulunan Youcef Belaili’nin transferinde de önemli mesafe kat etti.

Teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, transferde hız kesmiyor. Bordo-Mavili ekip son olarak Hırvat 10 numara Tonio Teklic’i imza aşamasına getirdi. Varazdin Futbol Kulübü Başkanı Drazen Vitez de Teklic transferini doğruladı. Hırvat basınına konuşan Vitez “Teklic, Türkiye’ye gitti. Orada tıbbi muayeneden geçecek. Umarım her şey yolunda gider. Trabzonspor’un yeni oyuncusu olur. Onun bu kalitede devam etmesini diliyoruz” dedi.

Hırvat basına göre transfer 1.2 milyon euroya biterken Hajduk transferden gelecek hakkın yüzde 40’ına sahip olacak. 23 yaşındaki Tonio Teklic, 10 numara, sağ ve sol kanatlarda da görev yapabiliyor. Geçtiğimiz sezon Hırvatistan takımı olan Varazdin ile 34 maça çıkan Teklic, 9 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Fırtına’nın transferde bir başka hedefi ise Youcef Belaili. Karadeniz ekibi, Fransız ekibi Ajaccio ile biten sözleşmesini yenilemeyen ve takımdan ayrılan oyuncuya yıllık 900 bin euro garanti ücret teklif etti. Suudi Arabistan basını ise bu teklifi değerlendirmeye alan 31 yaşındaki Cezayirli sol kanat oyuncusunun, olumlu yanıt vereceğini iddia etti. Haberin detayında, Trabzonspor’un bu teklifi artırabileceği vurgulandı. Belaili, Ajaccio formasıyla 17 maçta forma giyen Cezayirli, 6 gol attı ve 3 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN