Fırtına Zinckernagel’de sona geldi

Fırtına Zinckernagel’de sona geldi

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da Orsic’in sakatlığının ardından kanat transferi gündeme alındı. Bu durumun ardından uzun süredir görüşmeler devam eden Philip Zinckernagel transferinde Bordo-Mavililer sona geldi.

Sezon öncesi hazırlık kampını Slovenya’da geçiren Trabzonspor’da teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kadrosuna birçok yeni isim ekleyerek yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Bordo-Mavililer yeni transfer ettiği Orsic’in sakatlığı ardından yeni bir kanat transferi arayışına girdi.

Sezon öncesi hazırlık kampında antrenman esnasında Hakan Yeşil’in müdahalesinin ardından çapraz bağlarında yırtık oluşan tecrübeli oyuncunun uzun süre yeşil sahalardan ayrı kalması bekleniyor. Yeni sezonda Bjelica’nın iyi performans beklediği isimlerin başında gelen Orsic’in sakatlanmasının ardından kadroya yeni bir kanat transfer etmek isteyen Fırtına, uzun süredir göürşmelerini sürdürdüğü Philip Zinckernagel transferinde son aşamaya geldi.

28 yaşındaki futbolcunun kulübü Olympiakos, Zinckernagel’i satma kararı aldı. Yunan ekibi ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Danimarkalı futbolcu için Trabzonspor’un 1.5 milyon euroluk teklif yaptığı öğrenilirken, Yunan ekibi, bu öneriyi kabul ederse, deneyimli 10 numara sağlık kontrolü ve imza için Türkiye’ye çağrılacak. Danimarkalı oyuncu geride kalan sezonda Liege’a kiralanmış ve Belkçika ekibiyle çıktığı 35 maçta 12 gol atmış 2’de asist yapmıştı.

Oyuncu ile anlaşan Fırtına’nın Olimpiakos kurmaylarıyla da yakın zamanda anlaşması bekleniyor. Oyuncu Türkiye’de devam edecek olan hazırlık kampına katılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN