Fırtına'nın yıldızı Pepe ritmini buluyor

Fırtına'nın yıldızı Pepe ritmini buluyor

Trabzonspor'un sezon başı transfer döneminde kadrosuna kattığı ve taraftarın büyük beklenti içerisine girdiği yıldız isim Nicolas Pepe, süre almasının ardından ritmini buluyor. Tecrübeli oyuncunun ilk 11 formasını bırakmak istemiyor.

Trabzonspor’un yaz transfer döneminde Arsenal’dan büyük umutlarla transfer ettiği Nicolas Pepe, ilk olarak Alanyaspor'a karşı 7, Karagümrük'e karşı ise 22 dakika forma giydi. Yıldız kanat oyuncusu, geçen hafta ilk kez Fenerbahçe derbisine sahaya ilk 11'de çıktı.

Sarı-Lacivertli ekibe karşı bir gol atıp, galibiyetin mimarlarından olan 28 yaşındaki futbolcu, 12. haftada oynanan Konyaspor müsabakasında da Bordo-Mavili formayı ilk 11’de sırtına geçirdi. Skor katkısı yapamayan Fildişili futbolcu, her şeye rağmen sahadaki enerjisi ile alkış aldı. İlk golde pozisyonu hazırlayan Pepe, ikinci devrede de etkili futbolunu sürdürürken, 90 dakika sahada kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN