Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Aslan'ın yıldız ismi İtalya'yan devine transfer oluyor... 20 milyon euro!

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Aslan'ın yıldız ismi İtalya'yan devine transfer oluyor... 20 milyon euro!

Süper Lig'de 24. kez şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen Galatasaray'ın yıldız ismine sürpriz bir talip çıktı. İtalyan devi, sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismine kancayı taktı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci, toplamda ise 24. Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'ın yıldız ismine sürpriz bir talip çıktı. Aslan'ın yıldız ismine İtalya yolu gözüktü.

Geçen sezon kış transfer döneminde İtalyan devi Roma'dan 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katan Galatasaray, yaz transfer döneminde İtalyan yıldızı İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralamıştı.

İngiliz ekibinde beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan İtalyan golcünün geleceği konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Fotomaç'ın İtalyan basınından derlediği habere göre; Lazio, Juventus, Milan ve Fiorentina'nın İtalyan yıldızı transfer gündemine aldı.

Sarri ile yollarını ayıran Lazio'nun sarı-kırmızılı ekibin İtalyan yıldızını kadrosuna katmak için 20 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürüldü.

Nicolo Zaniolo transfer kararını verdi! Galatasaray mı, İtalya mı? - Aspor

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan İtalyan yıldız bu sezon Aston Villa forması altında 30 karşılaşmada görev alırken yalnızca 2 gole imza attı. 24 yaşındaki İtalyan golcü, Galatasaray forması altında ise 12 maçta görev alırken 5 gol 1 asiste imza atmıştı.

İtalyan yıldızın sezon sonunda sarı-kırmızılı ekipten ayrılarak İtalya'ya döneceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN