Kartal’da Halil için geri sayım

Kartal’da Halil için geri sayım

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, bonservisi Brentford’da bulunan Halil Dervişoğlu ile anlaşma sağladı. İki takım arasında görüşmeler devam ederken, Siyah-Beyazlılar transferi bitirmek için şartları zorlayacak.

Spor Toto Süper Lig’de aldığı kötü sonuçların ardından takımın başına Şenol Güneş’i getiren Beşiktaş, tecrübeli teknik adamın yönetiminde toparlanma sürecine girerek topladığı 78 puanla ligi üçüncü sırada tamamlamıştı. Gelecek sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele edecek Siyah-Beyazlılar, kadro güçlendirme çalışmalarına başladı. Siyah-Beyazlılarda öncelikli hedef ise bonservis bedeli ödemeden ya da düşük rakamlarla transferleri gerçekleştirmek. Aynı zamanda 8+3 yabancı kuralını da göz önünde bulunduran yönetim ve teknik direktör Şenol Güneş, yerli rotasyonunu da genişletmek istiyor.

fdgdf.jpg

Şenol Güneş

Bu bağlamda Kartal’ın temasta olduğu oyunculardan biri de Halil Dervişoğlu. 2021-2022 sezonunda Galatasaray’da top koşturan milli futbolcuyla ilk görüşmelerini gerçekleştiren Beşiktaş Yönetimi, 23 yaşındaki futbolcuyla prensipte anlaşma sağladı. Ancak Halil’in kulübü Brentford’la 1 yıl daha sözleşmesi var.

İngiliz temsilcisiyle de iletişime geçen Beşiktaş, transferi bonservis ödemek istemiyor. Fakat Brentford gelecek sene sona erecek mukaveleyi göz önünde bulundurarak oyuncunun bedelsiz gitmesine sıcak bakmıyor. İki takım arasında görüşmeler devam ederken, Siyah-Beyazlılar bu transferi bitirmek için şartları zorlayacak.

fbbx9zuxkaaui0i-jpeg.png

Yusuf Yazıcı

Öte yandan Trabzonspor’da kötü bir sezon geçiren ve eski günlerini arayan Yusuf Yazıcı, Beşiktaş’ın gündeminde. Kartal’ın tecrübeli hocası Şenol Güneş, eski öğrencisini yeniden futbola kazandıracağına inanıyor. Lille ile 1 yıl sözleşmesi kalan 26 yaşındaki futbolcu için Fransız ekibine 3 milyon euro teklif edilecek. Trabzonspor, Yusuf’u Lille’e yollarken sözleşmeye özel bir madde koymuş, başka bir Süper Lig takımına dönüşünün önünü tazminat maddesi ile kapatmıştı ancak Ahmet Nur Çebi, iyi ilişkileri olduğu Bordo-Mavili kulüple bu sorunu çözeceğine inanıyor. Güneş’in yardımcılığına gelecek Burak Yılmaz da Lille’de birlikte şampiyonluk kupası kaldırdığı Yusuf’u bu transfere ikna etmiş durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN