Petkovic için geri sayım

Petkovic için geri sayım

Geçen sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, Nenad Bjelica’nın raporu doğrultusunda golcü takviyesine yöneldi. Bordo-Mavili ekip, uzun pazarlıklar sonucunda Dinamo Zagreb’in inadını kırarak Bruno Petkovic transferinde anlaşma aşamasına geldi.

Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklıkları ile tamamlayan Trabzonspor’da gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak isteyen Bordo-Mavili ekip, golcü takviyesi için yoğun mesai harcıyor. Hırvat teknik adam Bjelica’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, aradığı golcüyü Hırvatistan’da buldu.

Son şampiyon olarak başladığı sezonda taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, Hırvat teknik adam Nenad Bjelica’nın önderliğinde yükselişe geçmek için titizlikle çalışıyor. Geçtiğimiz sezon gol yollarında beklenenin altında kalan Trabzonspor, gol yollarında yaşanan sorunu çözmek için kolları sıvadı.

Uruguaylı golcü Maxi Gomez ile yolları ayırmak için çalışmalara başlayan Trabzonspor, golcü transferinde mutlu sona yaklaştı. Trabzonspor, Hırvat ekibi Dinamo Zagreb formasını terleten Hırvat golcü Bruno Petkovic’in ardından kulübü Dinamo Zagreb’i de ikna etti. Bordo-Mavililer, Hırvat golcü için kulübüne 3 milyon euro bonservis ödeyecek. Zagreb ekibi uzun süre 4 milyon eurodan geri adım atmasa da Bordo-Mavili yönetim Hırvatistan temsilcisini ikna etmeyi başardı.

Geçtiğimiz sezon 42 maçta görev alan Hırvat golcü takımına 14 gol 9 asistlik katkı sundu. Petkovic’in bordo-mavili ekibe transfer olması halinde Karadeniz temsilcisi, 12 yıl aradan sonra bir Hırvat futbolcu transfer etmiş olacak. Trabzonspor’da son olarak 2008-2011 yılları arasında Hrvoje Cale forma giymişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN