Şenol Güneş'ten TFF'ye eleştiri: "İdmanı bıraktık"

Şenol Güneş'ten TFF'ye eleştiri: "İdmanı bıraktık"

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Trabzonspor'a 3-0 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu. TFF'yi eleştiren Güneş "Milli araların ardından sürekli deplasmana gidiyoruz. Sürekli seyahat, artık idman yapmayacağız" dedi.

3-0'lık ağır yenilgi hakkında konuşarak başlayan Güneş "İyi bir görüntü sergilemedik. Fikstürde bir şanssızlığımız da var. Milli takım arası sonrası hep deplasmana gidiyoruz! Şimdi bu maça geldik. Trabzonspor'un ev sahibi olmasının avantajı vardı" dedi.

gunes.jpg

Maçın ardından gergin olan deneyimli teknik adam "Neyi nasıl değerlendiririm? Maçı mı? Pozisyonları mı? Goldür değildir konuşamayız! Düşündüğümüz oyunun altında başladık. Yavaş başladık. Rakip de yavaş başladı. Yediğimiz iki gol. Şansızlık, hata da denebilir. Rakip daha dirençli hale getirdi. İkinci yarı dirençli oynamamıza rağmen oyun akıcılığımız yoktu. Kazanmayı hak etmedik. Trabzonspor kolay goller bulunca daha dirençli ve inançlı oynadı. Üzgünüz. Maç içerisinde uygu kırılmaları da olabiliyor. Hak ettiğimiz mağlubiyet oldu. Rakip daha çok hak etti. Daha sert oynadı ve o sertliğin de karşılığını aldı" şeklinde konuştu.

gunes2.jpg

TFF'yi eleştiren Şenol Güneş "Milli aradan sonra Galatasaray deplasmanına gideceğiz. Yine milli aradan sonra Samsunspor deplasmanına gideceğiz. Herhalde Avrupa'ya girdikten sonra her türlü karar verme hakları var. İdmanı bıraktık bundan sonra! Sürekli seyahat! Başka türlü çözüm bulamayız. Şikayet etmeye gerek yok, alınan karar bu Daha önce niye maç ertelediler? biz bunu istemedik ki! Sen karar veriyorsun! Şimdi de 'Değiştirdik' diyorlar" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN