Sergen Yalçın'ın yeni durağı herkesi şaşırttı! Resmi açıklama an meselesi! İmzalar atılıyor: O takımın başına geçecek!

Sergen Yalçın'ın yeni durağı herkesi şaşırttı! Resmi açıklama an meselesi! İmzalar atılıyor: O takımın başına geçecek!

Yaklaşık iki sezondur takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın yeni durağı belli oldu. Tecrübeli teknik adam sürpriz bir anlaşmaya imza atmak için artık resmen gün sayıyor.

Son olarak Beşiktaş'ta görev alan ve yaklaşık iki yıldır takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın yeni durağı belli oldu. Tecrübeli teknik adam sürpriz bir anlaşmaya imza atmak için resmen geri sayıma geçti.

Son olarak 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'ta görev alan ve alınan başarısız sonuçların ardından siyah-beyazlı takımdan ayrılan, Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana da herhangi bir takımda görev almayan başarılı teknik adam Sergen Yalçın'ın yeni durağı belli oldu.

Bir süredir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın yeni durağı belli oldu. Başarılı teknik adam, herkesi şaşırtan bir anlaşmaya imza atmak için resmen geri sayıma geçti.

2020-2021 sezonunda Beşiktaş'ı hem Spor Toto Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaştıran, ancak bir sonraki sezon siyah-beyazlı takımdan ayrılan ve Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takım ile anlaşma imzalamayan Sergen Yalçın'ın yeni takımı netlik kazandı.

Mynet'in haberine göre; Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası teknik direktörlük koltuğu geçici olarak Burak Yılmaz'a emanet eden Beşiktaş'ya yeni teknik direktör Sergen Yalçın olacak.

Çoğunluk aranmaksızın 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek Beşiktaş'ta başkanlık seçimi için geri sayıma geçildi. Emre Kocadağ ve Hasan Arat'ın kesin olarak aday olması beklenirken her iki isminde Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmeyi amaçladığı iddia edildi.

Sergen Yalçın ile temas kuran iki başkan adayının başarılı teknik adamdan olumlu yanıt aldığı öne sürüldü. Bu gelişmenin ardından Sergen Yalçın'ın teknik ekibiyle birlikte çalışmalara başladığı ve Beşiktaş'ı analiz ettiği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN