Şenol Güneş istifa etti: Beşiktaş olağanüstü seçime gidiyor

Şenol Güneş istifa etti: Beşiktaş olağanüstü seçime gidiyor

Beşiktaş'ın bugün idmana çıkmayan teknik direktörü Şenol Güneş istifa etti. Bunun üzerine yönetim, acil olarak toplanıp olağanüstü seçim kararı aldı. Ardından kulüpten yapılan açıklamada, Güneş'e emekleri için teşekkür edildi.

Beşiktaş'ta UEFA Konferans Ligi'nde oynanan Lugano maçında yaşanan mağlubiyetin ardından bugün idmana çıkmaması dikkat çeken teknik direktör Şenol Güneş, istifa etti.

Acil olarak toplanma kararı alan yönetim de olağanüstü seçim kararı aldı.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Şenol Güneş’e emekleri için teşekkür ederiz. Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaş'ımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden teknik direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır.

Şenol Güneş’e kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN