Stefan Kuntz Ermenistan maçından sonra Trabzonsporlu futbolcuyu hedef aldı: Tepki toplayan açıklama!

Stefan Kuntz Ermenistan maçından sonra Trabzonsporlu futbolcuyu hedef aldı: Tepki toplayan açıklama!

Dün akşam EURO 2024 Elemeleri D Grubu 5. hafta karşılaşmasında Eskişehir'de Ermenistan ile berabere kalarak büyük bir hayal kırıklığı yaratan A Milli Takım'da Alman teknik adam Kuntz, maçın ardından Trabzonsporlu futbolcuyu hedef aldı. Alman teknik adamın açıklamaları tepki topladı.

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu 5’nci maçında Eskişehir'de karşılaştığı Ermenistan ile 1-1 berabere kalarak beklentilerin altında kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan A Milli Takım'ın Alman teknik adamı Stefan Kuntz, tepki toplayan açıklamalara imza attı. Alman teknik adam maçın ardından Trabzonsporlu futbolcuyu hedef aldı.

Şenol Güneş ile yaşanan ayrılık sonrasında göreve gelen Stefan Kuntz yönetiminde son dönemde başarısız sonuçlara imza atan A Milli Takım, dün akşam Eskişehir'de zayıf rakibi Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı. Milli Takım'ın ortaya koyduğu etkisiz oyun tepki toplarken Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, maçın ardından tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kuntz, kendisine yöneltilen "Yeni bir jenerasyon, yeni bir sistem, yeni bir Milli takım var kabul. Abdülkadir Ömür neden bu sistemin dışında?" sorusuna verdiği yanıtla sosyal medyada gündem oldu.

Kuntz, Trabzonsporlu orta saha oyuncusu Abdülkadir Ömür'ün performansını yeterli görmediğini belirterek "Antalya ve Galatasaray maçında izledim. Oradaki performanslarının, şu anki futbolculardan iyi olduğunu düşünmüyorum. Kapı hep açık" dedi.

Alman teknik adamın Abdülkadir Ömür'ü hedef alması bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN