Süper Lig'de bir veda daha! Sürpriz ayrılık! Bir dönem sona erdi: O teknik direktörle yollar ayrıldı

Süper Lig'de bir veda daha! Sürpriz ayrılık! Bir dönem sona erdi: O teknik direktörle yollar ayrıldı

Trendyol Süper Lig'de teknik direktör kıyımı sürüyor. Bir Süper Lig takımı daha hocasıyla yollarını ayırdı. Ayrılığın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

8 hafta heyecanı yaşanan Trendyol Süper Lig'de bir teknik direktör ile daha yollar ayrıldı. Emre Belözoğlu, Erdal Güneş, Çağdaş Atan, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu, Tolunay Kafkas ve Şenol Güneş'in ardından o isimle daha yollar ayrıldı.

Süper Lig'de teknik direktör kıyımı devam ediyor. Emre Belözoğlu, Erdal Güneş, Çağdaş Atan, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu, Tolunay Kafkas ve Şenol Güneş'in ardından bir teknik adamın daha görevine son verildi. Süper Lig'de bir dönem daha son buldu.

Cuma akşamı deplasmanda Adana Demirspor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da Hırvat teknik adam Nenad Bjelica dönemi sona erdi. Bordo-mavili ekibin başında 16 maçta görev alarak 8 galibiyet ve 8 yenilgi elde eden Hırvat teknik adamın ayrılığının kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in aktardığına göre; Bordo-mavili ekibin yeni teknik direktörü ise 4 Mart'ta Trabzonspor'dan ayrılan Abdullah Avcı oldu.

Bordo-mavili ekibin Bjelica yollarını ayırdığını ve Avcı ile anlaşmaya vardığını kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN