Trabzonspor'dan bir bombar daha! İmza için geliyor: Yarın kampa katılacak

Trabzonspor'dan bir bombar daha! İmza için geliyor: Yarın kampa katılacak

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak amacıyla transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Bordo-mavili ekibin yeni transferi yarın kampa katılacak.

Yeni sezon çalışmalarını Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetiminde sürdüren Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Karadeniz ekibinin yeni transferi bu gece İstanbul'a gelecek yarın ise bordo-mavili ekibin kampına katılacak.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak peş peşe bombalar patlayan Trabzonspor, Hırvat teknik adamın raporu doğrultusunda bir transfer daha gerçekleştirdi.

Son olarak Alman devi Borussia Dortmund altyapısından yetişen Göktan Gürpüz'ü kadrosuna katan Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis ve Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic ve Göktan Gürpüz'ü kadrosuna katan Marc Bartra, Flavio ve Dorukhan Toköz ile ise yollarını ayıran Trabzonspor, Hırvat oyuncu Tonio Teklic'i kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon 34 maçta NK Varazdin formasıyla 34 maçta görev alan Hırvat orta saha oyuncusu takımına 9 gol 2 asistlik katkı sundu.

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in aktardığına göre; Trabzonspor’un yeni transferi Tonio Teklic bu akşam 23.20’de İstanbul’da olacak. Oyuncu yarın sağlık kontrolünden geçtikten sorma kampa katılacak.

Kim bu Tonio Teklic? - Trabzon Haber, Son dakika Trabzon Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN