Trabzonspor'dan çifte bomba: Başkan Ertuğrul Doğan resmen açıkladı! 'İki oyuncuyu bitirdik...'

Trabzonspor'dan çifte bomba: Başkan Ertuğrul Doğan resmen açıkladı! 'İki oyuncuyu bitirdik...'

Gelecek sezon şampiyonluk yarışının içinde olmayı hedefleyen Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Başkan Ertuğrul Doğan, bordo-mavili ekibin iki futbolcuyu kadrosuna kattığını açıkladı.

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Transfer çalışmalarını Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda sürdüren Karadeniz ekibi, iki oyuncuyu kadrosuna kattı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Ankara'da gerçekleştirilen genel kuruluna katılan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Karadeniz ekibinin başkanı Doğan, bordo-mavili taraftarlarda müjdeli haberi vererek transferde iki futbolcu ile her konuda anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Başkan Doğan, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

”Kaptan konusu özel bir konu. Kaptan Trabzonspor’un kaptanı. Bunun bu şekilde konuşulması hoşuma gitmiyor. Trabzonspor, kaptanını o istemedikçe hiçbir kulübe vermez. Bunu çok net söylüyorum. Böyle bir şeyi düşünmeyi aklımızdan da geçirmiyoruz. Zaten Türkiye’yi konuşmuyorum onunla alakalı konuşacak konu yok. Sonuçta Uğurcan bizim kardeşimiz, kaptanımız, her yönüyle örnek bir sporcu. Kendisi her zaman ‘Trabzonspor’un çıkarları neyse onu yaparım’ diyor. Bu konuda taviz vermedi, her yerde bunu belirtiyor.

Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu

Bizler Uğurcan’ın iyiliğini isteriz. Avrupa’nın önemli kulüplerinden bir tanesi Uğurcan’a talip olursa, Uğurcan da gitmek isterse, sarılıp göndeririz. Ama zaten Uğurcan’ın Türkiye içinde böyle bir talebi olmaz. Ara sıra böyle gündemler oluşuyor. Böyle bir şey söz konusu değil.

İKİ OYUNCUYU BİTİRDİK

Biten 2 oyuncumuz var. Bitme aşamasında 3 oyuncumuz var. İsim belirtemeyeceğim. Bunu deme şansımız yok. Yakın zaman içinde yaptığımız transferleri yavaş yavaş açıklayacağız

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN