Yazıcı’dan yabancılara sert çıkış: “Oturdukları yerden para kazanmak isteyenleri göndereceğiz”

Yazıcı’dan yabancılara sert çıkış: “Oturdukları yerden para kazanmak isteyenleri göndereceğiz”

Süper Lig’de yeni sezon çalışmaları devam eden Trabzonspor’un taraftarları, dün akşam sosyal medyada transferlerin gecikmesi ve beklentilerinin karşılanmaması nedeniyle tepki gösterdi. ‘#YaTransferYaİstifa’ başlığıyla gündem yaratan taraftarların gidişata yönelik merakını Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Birhan Emre Yazıcı giderdi.

Trabzonspor'da taraftarlar transferde yaşanan gecikmeleri eleştirerek sosyal medyada istifa çalışmaları başlattı. Bunun üzerine konuşma yapan Trabzonspor yöneticisi Yazıcı, taraftarlara sakin olmaları gerektiklerini söyledi.

‘HERKES MÜCADELE EDİYOR’

Taraftarların tepkilerini değerlendiren Birhan Emre Yazıcı, çalışmaların sürdüğünü söyleyip sabır ve anlayış istedi. Yönetimin tüm gücüyle ekonomik zorlukları aşmaya çalıştıklarına değinen Yazıcı, “Herkes inanılmaz derecede mücadele ediyor. Benim için gitmek çok kolay ama gittikten sonra kim gelecek ya da ne olacak? Şu an canhıraş bir grup insan Trabzonspor’un içinde bulunduğu bu zor süreci atlatmak için maddi ve manevi elinden ne geliyorsa yapıyor. Bu çabamıza lütfen ilgi gösterin” dedi.

‘BAŞKANIMIZ AÇIKLAYACAK, ELİ KULAĞINDA’

Stat isim sponsorluğunun gecikme sebebi sorulan Yazıcı, “Sponsoru çözdük, hazır. Şaşıracağınız bir isim gelecek. Sosyal medyada konuşulan markaların dışında bir isim olacak. Bunu zamana yaymanın Trabzonspor’a büyük avantajı oldu. Trabzonspor taraftarının gurur duyacağı bir stat sponsorluğu olacak. Başkanımız Ertuğrul Doğan açıklayacak, eli kulağında. İsim ve stadımızla ilgili sorunumuz yok” şeklinde yanıtladı.

baskan.jpg

'OTURDUKLARI YERDEN PARA KAZANMAK İSTİYORLAR'

Futbolcu transferlerinin gecikme sebebinin, kadrodaki yabancı oyuncu şişkinliği ve mevcut bazı oyuncuların zorluk çıkartması nedeniyle olduğunu söyleyen Yazıcı, “Transferleri mutlaka yapmamızı gerekiyor. Bu bir gerçek ama Trabzonspor’un göndermesi gereken yabancılar var ve bunlardan dolayı bazı transferleri yapamıyoruz. Bazıları da sizin çok sevdiğiniz çocuklar, Siopis mesela. Koita’yı zaten biliyorsunuz. Bu çocuklardan dolayı bazı sıkıntılarımız var. Çok öncesinde yapılan imzalanan bazı şeyler var. Bunlar oturdukları yerden para kazanmak istiyorlar. Bunları göndereceğiz ama bunu yaparken Trabzonspor’un kasasından milyon eurolar çıkarmadan yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

siopis.jpg

‘3 TRANSFERİMİZ TAMAM’

İsmi gündemdeki transfer hamlelerinin gerçekleşeceğini söyleyen Yazıcı, “Petkovic geliyor. Sosyal medyada yazılan çizilenlere bakmayın. 3 transferimiz tamam. Trabzonspor’a güzel transferler gelecek, biraz sabırlı olun” diye konuştu.

petkovic.jpg

‘TRABZONSPOR BİR FUTBOLCUNUN ARKASINDAN AĞIT YAKMAZ’

Taraftarların, eski futbolculardan Alexander Sörloth ve Antony Nwakaeme’nin takıma geri dönmesine yönelik taleplerine son vermelerini isteyen Yazıcı, “Trabzonspor bir futbolcunun arkasından ağıt yakan bir kulüp değil. Bizi Sörloth mu kurtaracaktı? Bize candan gönülden adam lazım. Nwakaeme’ nin lütfen yaşına duruma bakın. Trabzonspor’un evrilmeye çalıştığı yeri görün. Nwakaeme ile nereye kadar gidilebilirdi? Tamam çok güzeldi ama başka şeylere bakalım artık” ifadelerini kullandı.

nwaka.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN