Android televizyon kullananlara müjde! Yeni güncellemeyle o dert bitiyor, artık bunu yapmak daha kolay olacak

Android televizyon kullananlara müjde! Yeni güncellemeyle o dert bitiyor, artık bunu yapmak daha kolay olacak

Android televizyon kullanıcılarını sevindirecek müjde! Yeni güncelleme sayesinde o dert artık son bulacak! Bunu yapmak çok daha kolay olacak! İşte ayrıntılar...

Google, Android TV ve Google TV kullanıcılarının sıkça karşılaştığı bir soruna pratik bir çözüm getiriyor. Kullanıcılar, cihazlarını Bluetooth ile televizyonlarına hızlı bir şekilde bağlama konusunda zorluk yaşarken, Google yöneticileri bu sorunu gidermek adına yeni bir özellik sunuyor.

ARTIK BLUETOOTH KULAKLIK İLE KULLANABİLECEKSİNİZ

Why you should use Opera Browser for Android TV

Android TV ve Google TV cihazları, artık Bluetooth kulaklıklara ses aktarma özelliğini desteklemeye başladı. Kullanıcılar, bu yeni özellik sayesinde Ayarlar menüsüne girmeden, izledikleri içeriği durdurmadan Bluetooth kulaklıklar ile TV hoparlörleri arasında kolayca geçiş yapabilecekler. Bu özellik, Hızlı Ayarlar menüsünde yer alacak ve kullanıcı deneyimini artırmayı hedefliyor.

Farklı TV markaları arasında eşleme işlemlerinin farklılık gösterdiği bilinen bir gerçek. Ancak Google'ın yeni özelliği, bu süreci daha kullanıcı dostu hale getirerek, kullanıcıların televizyonlarına Bluetooth cihazlarını daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde bağlamalarına olanak tanıyor.

Google, bu teknolojiyi tanıttığı demoda özellikle TCL QM8 modelini kullandı. Ancak ilerleyen dönemlerde benzer bir özelliğin diğer TV markalarına da sunulması planlanıyor. Ayrıca, mevcut Google TV setlerinde bu özelliğin güncellemeler aracılığıyla kullanıma sunulması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN