iPhone'un karizması çiziliyor! O telefon dengeleri bozdu: Herkes sıraya girdi

iPhone'un karizması çiziliyor! O telefon dengeleri bozdu: Herkes sıraya girdi

Çin'in teknoloji devleri arasında yer alan Nubia şirketinin geliştirdiği yeni akıllı telefonun tanıtımı yapıldı. Kamera özellikleriyle dikkat çeken telefon rakiplerini geride bırakacak gibi duruyor. İşte, yeni Nubia Z50S Pro özellikleri...

Nubia, yeni nesil premium akıllı telefonu Nubia Z50S Pro'yu piyasaya sunmak için gün sayıyor. Birçok yeni nesil özelliğe sahip olan modelin en dikkat çeken yanı ise geliştirilmiş üst düzey kamera özellikleri oldu. İşte, Nubi Z50S Pro'nun özellikleri...

Telefonun tasarımı, diğer Çinli amiral gemisi telefon modelleri gibi, dairesel yapıda kameraya sahip. Fakat yeni modeli diğerlerinden ayıran özellik düz bir çerçeve ile eğimli olmayan ekrana sahip olması oluyor. Telefonun arkası deri görünümüne sahip olsa da deri desenli AG camdan yapılmış. Telefondaki güç ve ses tuşlarının yanında üçüncü bir fiziksel tuşa da yer verilmiş. Kırmızı renkteki bu tuş kamera deklanşörü olarak kullanılacak. Ayrıca yeni model siyah ve açık kahve olacak şekilde iki ayrı renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

Telefonun teknik özelliklerine bakıldığında, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinin hızlandırılmış versiyonu tarafından desteklendiği görülüyor. Ekranı 6,78 inç boyutta ve düz OLED ekran olacak. Ekranın DC karartma ve 2160Hz PWM karartma desteğinin olması, göz dostu kullanımı amaçlıyor. Ayrıca ekranın 1,5K çözünürlük, 452 PPI ile yüzde 93,89 ekran-kasa oranı sunması da amaçlanıyor. Tüm bunların yanı sıra ekranın 1000Hz anlık dokunma örnekleme hızını desteklemesi ve DCI-93 renk gamının tamamını kapsaması da bekleniyor.

haber-1-ic.jpg

KAMERA ÖZELLİKLERİYLE ŞİMDİDEN BÜYÜLEDİ

Nubia Z50S Pro modelinin kamerası geniş, ultra geniş ve telefoto lenslerin oluşturduğu üçlü kamera sisteminden oluşuyor. Sistemin birincil kamerasının diğer Çinli premium akıllı telefonlarda olan 1 inç sensöre sahip olması bekleniyor. Telefon gücünü isi 5.100 mAh kapasiteye sahip bataryadan alacak ve bataryası en fazla 80W hız ile şarj olabilecek.

Şimdiden dikkatleri üzerine çeken telefonun satış fiyatı ise henüz net olarak bilinmiyor. Fakat bu model, Nubia Z40S Pro'nun halefi olarak görüldüğünden, ¥3.399 (~$475) fiyatla piyasaya sunulan Z40S Pro'ya bakıldığında, Z50S Pro'nun yaklaşık ¥3.999 (550 dolar) olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN