Yurtiçi kargo saat kaçta açılıyor? Yurtiçi kargo dağıtım saatleri nelerdir? 2022 Yurtiçi çalışma saatleri

Yurtiçi kargo saat kaçta açılıyor? Yurtiçi kargo dağıtım saatleri nelerdir? 2022 Yurtiçi çalışma saatleri

Kargo şirketlerinin önüne gelen Yurtiçi milyonlara hizmet sunaya devam ederken çalışma saatleri de merak edilmektedir. Kargo bekleyişinde olanların internet üzerinden araştırdığı yurtiçi kargo dağıtım saatleri haberimizde yer almaktadır. İşte, 2022 yurtiçi kargo çalışma saatleri...

1982 yılında Arıkanlı holding tarafından kurulan Yurtiçi kargo Türkiye'den sonra KKTC'ye hizmet vermeye başlamıştır. Kısa süre içerisinde yurt dışına yayılan kargo şirketi milyonlarca kişiye hizmet vermektedir. 800'den fazla şubesi bulunan Yurtiçi kargo da aynı zamanda 14 binden fazla çalışanda bulunmaktadır. Bunun üzerine müşteriler Yurtiçi kargo çalışma saatlerini merak edip araştırmaktadır. Yurtiçi kargo saat kaçta açılıyor? Yurtiçi kargo çalışma saatleri nelerdir? İşte, 2022 yurtiçi çalışma saatleri haberimizde

2022 YURTİÇİ ÇALIŞMA SAATLERİ

Ülke geneli hizmet veren Yurtiçi kargo şubeleri hafta içi sabah 09.00 ve akşam 18.00'a kadar açık olmaktadır. MNG kargo içerisinde herhangi bir öğle arası bulunmamaktadır. Mesai saatleri sırasında kargo şirketi ara vermeden çalışmaktadır.

YURTİÇİ HAFTA SONU AÇIK MI?

Yurt içi kargo şirketleri Pazar günü kapalı olup Cumartesi günleri hizmet vermektedir. Cumartesi çalışma saatleri ise sabah 09.00 ve 13.00 saatleri arasıdır.

YURTİÇİ KARGO BAYRAMLARDA AÇIK MI?

Yurtiçi kargo şubeleri dini ve resmi bayramlarda hizmet vermez. Kargo dağıtımları ise o günlerde durdurulur.

YURTİÇİ KARGO DAĞITIM SAATLERİ

Yurtiçi kargo hafta içi dağıtım saatleri sabah 09.00 ve akşam 18.00 arasında devam etmektedir. Yalnızca hafta sonu Cumartesi günü dağıtım saatleri 09.00 ve 13.00 arasında değişkenlik göstermektedir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN