Rusya: Moskova'ya İHA'lı saldırı engellendi

Rusya: Moskova'ya İHA'lı saldırı engellendi

Rusya ve Ukrayna arasında süren savaşta gerilim devam ediyor. Zaman zaman sıcak çatışmalar yaşanırken havadan da operasyonlar düzenleniyor. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Moskova bölgesine İHA ile saldırı girişiminin engellendiğini açıkladı

Ukraya-Rusya arasında süren savaşta ağır sonuçlar yaşanmaya devam ediyor. Her iki ülkede havadan ve karadan operasyonlarını sürdürürken birçok insanın da yaşamı tehlikeye giriyor. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın uçak tipi insansız hava aracıyla (İHA) Moskova bölgesine saldırı girişiminin engellendiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "21 Ağustos Moskova saatiyle 06.50 sularında Kiev rejiminin uçak tipi İHA ile terör saldırısı girişimi engellendi" ifadesi kullanıldı.

MOSKOVA BÖLGESİNDE TESPİT EDİLDİ

Açıklamada, Ukrayna'ya ait İHA'nın hava savunma güçleri tarafından Moskova bölgesi hava sahasında tespit edildiği belirtildi.

1kapak-001.jpg

Elektronik harp araçlarıyla bastırılan İHA'nın kontrolden çıkarak Moskova bölgesindeki Pokrovskoye yerleşim yeri yakınlarına düştüğü kaydedilen açıklamada, olayda can kaybı olmadığı kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN