Ünlü fenomenin cesedi komşunun bahçesinden çıktı! Sır perdesi aralandı! Detaylar tüyler ürpertti

Ünlü fenomenin cesedi komşunun bahçesinden çıktı! Sır perdesi aralandı! Detaylar tüyler ürpertti

Brezilyalı ünlü YouTuber Henrique Medeiros yaşamını yitirdiği öğrenildi. Henrique Medeiros'un cesedi, komşusunun bahçesinde bulundu. Evin sahibi çift ise olayı itiraf etti. Medeiros'un uyuşturucu kullanıp cinsel ilişkiye girdikten sonra öldüğünü, cesedi ne yapacaklarını bilmedikleri için gömdüklerini itiraf ettiler.

Brezilyalı'da oldukça popüler olan ünlü YouTuber Henrique Medeiros hayatını kaybetti. Henrique Medeiros'un cesedi ise misafir olarak gittiği komşusunun bahçesinde bulundu.

Haberler.com'da yer alan habere göre; Ev sahibi çift, YouTuber'ın uyuşturucu madde alıp cinsel ilişkiye girdikten sonra öldüğünü iddia etti. Çift cesedi daha sonra bahçeye gömmeye karar verdi. Olayı anlatan çift, söyledikleriyle tüyler ürpertti.

26 yaşındaki Medeiros, arkadaşlarıyla geçirdiği Noel yemeğinden dönmeyince ailesi polise haber verdi. Arkadaşları, Medeiros'un evlerinden saat 02:00'de ayrıldığını söyledi. Ailesi, Medeiros'u hastanelerde ve ormanlarda arasa da bulamayıp söz konusu evde buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN